رییس انجمن واحد‌های پذیرایی و سفره خانه‌های سنتی استان قزوین از آغاز فعالیت رستوران‌ها با دستورالعمل‌های وزارت بهداشت پس از ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، مجید طاهرخانی رییس انجمن واحد‌های پذیرایی و سفره خانه‌های سنتی استان گفت: با اجرای دستور العمل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا برای کسب و کار‌های مختلف، رستوران‌ها و سفره خانه‌ها جزو مشاغلی بوند که بیشترین محدودیت‌ها بر آن‌ها اعمال شد، اما پس از گذشت نزدیک به ۳ ماه زمان بازگشایی این اصناف مشخص شده است.

او ادامه داد: باز شدن این اماکن منوط به رعایت دستورالعمل‌های وزارت بهداشت خواهد بود، برای مثال پیش از شیوع کرونا ویروس فاصله میز‌ها در رستوران‌ها نزدیک و فاصله نشستن افراد نیز نزدیک‌تر بود که قطعا این فاصله‌گذاری با شیوع کرونا و آغاز فعالیت رستوران‌ها به طور دقیق رعایت خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.