به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت استیک مرغ با ما همراه باشید. ظرفی را روی حرارت متوسط قرار داده و یک قاشق روغن را داخل آن میریزیم. سینهی مرغ را بدون استخوان و پوست، به همراه کمی نمک و فلفل درون روغن قرار میدهیم
مواد لازم:
سینهی مرغ: ۴ عدد
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
قارچ تازهی ورقه شده: دو پیمانه
آب مرغ: سه چهارم پیمانه
آویشن تازه و خرد شده: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفی را روی حرارت متوسط قرار داده و یک قاشق روغن را داخل آن میریزیم. سینهی مرغ را بدون استخوان و پوست، به همراه کمی نمک و فلفل درون روغن قرار میدهیم. اجازه میدهیم تا هر طرف گوشت مرغ، به مدت چهار دقیقه، در روغن، برشته شود.
در ظرف دیگری، یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. قارچهای ورقه شده را به همراه کمی نمک و فلفل، در روغن به مدت سه دقیقه تفت میدهیم.
آب مرغ را به مرغهای تفت داده شده اضافه میکنیم و درب ظرف را قرار میدهیم پس از جوشیدن آب مرغ، پنج دقیقه زمان میدهیم تا تکههای مرغ، کمی نرم شوند. مرغها را از داخل آب آن بیرون آورده و داخل ظرف سرو غذا، قرار میدهیم.
قارچهای تفت داده شده را کنار مرغ میچینیم. یک قاشق روغن باقیمانده را به آب مرغ اضافه کرده و روی حرارت اجازه میدهیم تا آب مرغ، غلیظ شود. سپس آن را روی قطعههای مرغ میریزیم. تعدادی برگ تازهی آوشن را روی تکههای مرغ قرار داده و آن را سرو میکنیم.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/