از مخدر ریتالین در شب‌های امتحان برای از بین بردن احساس خواب آلودگی استفاده می‌شود که اعتیاد وعوارض زیادی به همراه دارد.

سپهر بهرام زاده روانشناس و درمانگر اعتیاد  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تعدادی از دانشجویان به اشتباه قرص ریتالین را برای حواس جمعی مصرف و احساس می‌کنند که تمرکز بهتری دارند، اما این در حالی است‌که مصرف این مخدر نه تنها تاثیر مثبتی بر روی کارایی حافظه ندارد بلکه مصرف آن به شدت اشتباه است.

او گفت: بسیاری از جوان گمان می‌کنند قرص‌هایی مانند ریتالین بی‌خطر هستند و عواقب و بدنامی مواد مخدر را ندارند، در حالیکه این باور کاملا اشتباه است و استفاده از این مخدر علاوه بر اینکه اعتیاد آور و دارای عوارض سو جدی است، ترک کردن آن نیز بسیار سخت‌تر و پیچیده‌تر از سایر مواد مخدر است.

این درمانگر اعتیاد با اشاره به اینکه این مخدر به داروی شب امتحانی معروف است، گفت: استفاده از این مخدر عوارض زیادی ازجمله کاهش اشتها، تهوع، بی‌خوابی، سرگیجه، بی قراری، دردشکم، خشکی دهان، سردرد، ناآرامی، تپش قلب، افزایش فشار خون و تحریک پذیری را به همراه  دارد.

بهرام زاده اظهار کرد: این مخدر به روش‌های مختلفی مانند خوردن قرص، استنشاق پودر یا تزریق مایع استفاده می‌شود و مصرف کنندگان به دلیل وابستگی شدیدی که به این دارو پیدا می‌کنند، نمی‌توانند مصرف آن را کنترل کنند و از آنجا که تصور می‌کنند، اعتیاد هم ندارند، به طور دائم این دارو را مصرف می‌کنند.

او بیان کرد: جوانان ونوجوانان دقت داشته باشند برای کنترل اضطراب امتحان مداخلات اجتماعی، مدیتیشن، روان درمانی و هیپوتراپی توسط روانشناس بهترین روش است چراکه مصرف مخدر‌ها از جمله ریتالین هیچ تاثیر مثبتی بر روی کارایی حافظه وکاهش استرس ندارد.


بیشتر بخوانید:

عکس برگردان‌هایی که اعتیاد آورند

چند نکته مهم درباره مخدر اشک خدا

حقایقی تکان دهنده درباره هروئین

ماده مخدر مورفین را بیشتر بشناسید

بونزای، ماده مخدری که ترک ندارد!


انتهای پیام/

برچسب ها: اعتیاد ، ریتالین ، مخدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار