به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید تقی سهرابی مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس گفت: این مستند با هدف معرفی سردار شهید عبدالله اسکندری از اردیبشهت ماه ۹۷ با همکاری صدا و سیمای مرکز فارس شروع شده است و همزمان با ششمین سالگرد شهادت این شهید والامقام مدافع حرم با ضبط لحظهی شهادت مرحلهی ضبط آن به پایان رسید.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس هدف از ساخت این مستند را معرفی شهید اسکندری در سطح ملی و بینالمللی عنوان کرد.
بیشتر بخوانید: رونمایی از مقبره شهید اسکندری با حضور سردار سلیمانی در شیراز
او افزود: عوامل ساخت این مستند ۱۲۰ دقیقهای را در دو بخش مستند و بازسازی برای نمایش آماده کرده اند و قرار است بعد از گذراندن مرحل نهایی علاوه بر پخش از شبکهی استانی فارس از شبکههای سراسری هم همزمان با هفتهی دفاع مقدس امسال پخش شود.
سهرابی ادامه داد: ساخت این مستند در پی سفر رئیس سازمان صدا و سیما به شیراز و دیدار با خانوادهی شهید اسکندری در دستور کار قرار گرفت و در تهیهی آن علاوه بر عوامل فنی و برنامه ساز ۷۰ بازیگر و هنرمند هم همکاری دارند.
جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: ساخت مستند تلویزیونی عبدالله در صدا و سیمای مرکز فارس نقش ویژه ای در گسترش فرهنگ شهادت در جامعه دارد.
سردار یدالله بوعلی بیان کرد: ساخت مستند عبدالله با توجه به ابعاد شخصیتی این شهید والا مقام در مسیر زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و شهدای جنگ تحمیلی بی بدیل است.
او اضافه کرد: ثبت چنین آثار فرهنگی- مذهبی میتواند منبع موثقی برای تحقیق در خصوص زندگی شهدا در استان باشد و این آثار در انتقال فرهنگ شهادت به آیندگان نقش موثر و تأثیرگذاری دارند.
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در خصوص نقش شهدا در جامعه نیز اظهار کرد: افرادی که به شهادت نایل می شوند افرادی هستند که ویژگی های معنوی و معنایی بسیار زیادی داشته اند از این روست که شهدا افرادی خدایی بوده اند.
او در پایان اقدام صدا و سیمای مرکز فارس در تولید مستند عبدالله را اقدامی انقلابی و قابل تحسین عنوان کرد.
علی اسکندری فرزند شهید اسکندری نیز در این جلسه با تشکر از صدا و سیمای مرکز فارس در خصوص تهیه مستند زندگی نامه شهید اسکندری گفت: این مستند اثری فاخر و قابل اتکا در حوزه دفاع مقدس است.
فرزند شهید اسکندری اضافه کرد: این که مستند عبدالله همزمان با سالروز شهادت این شهید مدافع حرم به نقطه پایانی رسید نشان از اهمیت و همت مدیران صدا و سیما مرکز فارس در به هدف رساندن این مستند بود.
او اضافه کرد: در بازدیدی که از پشت صحنه این اثر داشتم شاهد حساسیت ویژه عوامل این اثر در راستای تولید اثری فاخر و در شأن شهدا بودم.
علی اسکندری با تاکید بر این که ساخت مستند های فاخر نظیر مستند عبدالله اثر ماندگار خواهد بود یادآور شد: فرهنگ ایثار و شهادت که مورد تاکید مقام معظم رهبری است با تولید محصولات فرهنگی نظیر مستند های فاخر دفاع مقدس اشائه پیدا می کنند.
فیلمبرداری بخشی از این مستند در بافت تاریخی و فرهنگی شیراز و بخش دیگری از آن هم در خاک سوریه محل شهادت این شهید والامقام و مناطق نظامی استان انجام شده است.
تهیه کنندگی این مستند را عباس روزیطلب و کارگردانی آن را حمید هاشم زاده برعهده دارند.
سردار شهید عبدالله اسکندری از اولین شهدای مدافع حرم و جزو شهدایی است که عناصر تکفیری گروهک ضد اسلامی داعش، سر از پیکر مطهرش جدا کردند.
شهید اسکندری سوم خرداد ماه ۹۳ در حلب سوریه به دست نیروهای داعش، به درجه رفیع شهادت نائل شد.
انتهای پیام/