به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک ماه روزهداری در پیشگاه خداوند و یک ماه عبادت مخلصانه و بندگی، شیرینی عید سعید فطر را دو چندان میکند، عیدی که به گفته عالمان دینی، بزرگترین عید مسلمانان به شمار میرود و در کشورهای اسلامی با نگاه و اهمیت ویژهای برگزار میشود، اما عید فطر امسال هم رنگ و بویی دیگر به خود گرفته است و ویروس کرونا این روز را هم نه برای ما ایرانیان بلکه برای همه مردم جهان متفاوتتر رقم زده است. ویروسی که اگرچه در یک نگاه قابل رویت نیست، ولی سرعت انتقال آن بسیار بالاست و باید برای جلوگیری از شیوع آن برخی از پروتکلهای بهداشتی مانند عدم تجمع در مکانهای سرپوشیده و ... را رعایت کنیم.
با شیوع ویروس کرونا در کشورمان، در کنار مراکز آموزشی، خدماتی و ... نیز، مساجد، تکایا، حسینیههایی که تا سال گذشته در شبهای ماه مبارک رمضان میزبان بندگان خدا بودند، امسال نیز به حالت تعلیق و تعطیل درآمدند و فعالیتهایشان را به شکل از راه دور و به صورت مجازی انجام میدادند. برخیها چراغ مسجد و هیئت را با مجموعه فعالیتهای جهادی روشن نگه داشتند و برخی دیگر نیز مناجاتخوانی و مراسمات ویژه لیالی قدر را از طریق صفحات مجازی اینستاگرام و ... به سمع و نظر مردم رساندند، تا در ماهی که مثل هیچ ماه دیگری نیست، بیشتر از گذشته در کنار هموطنان خود باشند و بتوانند با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی، هرچه سریعتر قطع کننده زنجیره انسانی کرونا باشند و در روز عید فطر، نماز عبادی فطر را که نشانی همبستگی و وحدت بین مسلمانان جهان دارد را بار دیگر شانه به شانه هم اقامه کنند.
براساس این گزارش، هرچه به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان نزدیک شدیم، جریان رسانهای هم پیرامون برگزاری مراسمات عید سعید فطر به ویژه اقامه نماز عید بیشتر شد، نمازی که هر سال در مصلیهای بزرگ شهرها برگزار میشد و پایتختنشینان نیز میتوانستند با حضور در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) نماز فطر را به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اقامه کنند، ولی باز همین ویروس کرونا، برنامهای چندین ساله را تغییر داد و تا حدودی توانست از تجمعات گسترده مردم جلوگیری کند، تجمعاتی که بنا به دستور ستاد مقابله با ویروس کرونا، امسال به صورت مسجد محله با رعایت فاصله گذاری اجتماعی بین صفوف نمازگزاران و پروتکلهای بهداشتی شکل گرفت.
طبق آن چیزی که حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، بارها در جلسات ستاد مقابله با کرونا بیان کرده بود، کرونا زودتر از آن چه فکرش را میکردیم، سبک زندگیمان را تغییر داد و امروز به جای اینکه عید فطر را در کنار هم جشن بگیریم، فضای حقیقی را به فضای مجازی منتقل کردهایم و در شکل و شمالی دیگر، وحدت و همبستگی مسلمانان را در شبکههای اجتماعی به دنیا نشان دادیم. از شب گذشته همزمان با اعلام عید سعید فطر، بسیاری از کاربران فضای مجازی این عید بزرگ را آغازی دوباره برای سالی جدید بیان کردند و عدهای دیگر نیز دل تنگ اقامه نماز به امامت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هستند.
بیشتر بخوانید: #نماز_عید_فطر/ روایت کاربران از نماز عید سعید فطر به امامت ولی امر مسلمین +تصاویر
ویروس کرونا، با تمام مضرات و نقاط سیاه و منفی که در زندگیهایمان ایجاد کرد، به جهان نشان داد که اگر وحدت و یکرنگی در بین ملتها حفظ شود، به حتم از پا در خواهد آمد، همانطور که امروز در ایران شاهد ضعیف شدن روز به روز ویروس کرونا هستیم، اما همچنان مردم شریف کشورمان در کنار هم در میدان مقابله با کرونا ایستادند و بدون لحظهای درنگ و خستگی برای برقراری مواسات آستین همت را بالا زدند و همبستگی ایرانیان را به جهان ثابت کردند.
انتهای پیام/