به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای شما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفندهای حرفهای را قرار دهیم. ترشی بادمجان که بسیار معروف است و تهیه آن از زمانهای قدیم در خانه رواج داشته است.
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر
هویج کوچک – ۲ عدد
آب – به میزان لازم
نمک – به میزان لازم
فلفل سبز تند – ۲ تا ۳ عدد
بادمجان کوچک – ۲ کیلوگرم
ساقه بلند کرفس یا جعفری برای بستن بادمجانها
جعفری – کمی
سیر- یک بوته
شکر- ۲ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز- یک عدد کوچک
سرکه انگور- ۲ لیوان
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر به همراه ترفندهای حرفهای
برای شروع کار تهیه این ترشی مجلسی ابتدا قسمت بالای کلاهک بادمجان را ببرید. وسط بادمجانها را برش دهید ودر آب جوش و نمک بریزیدو به مدت ۵ دقیقه بپزید (زیاد نجوشانید، چون بادمجانها له میشود.) بادمجانها را از آب خارج کنید و در سینی قرار دهید. روی آنها وسیله سنگینی قرار دهید در این صورت بادمجانها آب تلخ خود را پس میدهد (دو تا سه ساعت). کلم سفید، هویج، فلفل سبز تند و فلفل قرمز و جعفری را ریز خرد کنید ونمک بزنید وداخل بادمجانها را با آن مواد پر کنید واگر مواد داخل ترشی اضافه بود، میتوانید داخل فلفل دلمهای قرمز را هم پر کنید ودر ظرف ترشی قرار دهید.
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مجلسی
ساقه کرفس یا ساقه جعفری را در آب داغ به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا نرم شود و دور بادمجانها بپیچید و محکم کنید. بادمجانها را در شیشهای مناسب بچینید وسیرها را پوست کنید و میان بادمجانها در ظرف بریزید. پنج تا شش لیوان آب را بجوشانید و پس از سرد شدن همراه سرکه ونمک مخلوط کنید وهم بزنید تا نمک حل شود. آب را به آرامی روی بادمجانها بریزید اگر آب وسرکه کم بود، دوباره مقداری اضافه کنید. سر شیشه ها، کیسه فریزر تمیز قرار دهید ودر شیشه را محکم ببندید که هیچ هوایی وارد ظرف نشود. ظرف ترشی را در جایی که آفتاب نیست قرار دهید.
منبع: نازشو
انتهای پیام/