به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بهروز رزمی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با بیان اهمیت اتصال مدارس استان به شبکه ملی اطلاعات گفت: پروژه اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات در ایام بیماری کرونا با تلاش، همکاری و تعامل مجموعه ICT و اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل در ۴۱۰ مدرسه روستایی استان بصورت کامل اجرا شده که ۱۳۲ مدرسه دایری جدید و ۲۷۸ مدرسه با ارتقای سرعت اینترنت (ADSL) به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.
او بیان کرد: با تلاش خستگی ناپذیر دستگاههای ذیربط تا پایان خرداد ماه سال جاری پروژه اتصال به شبکه ملی اطلاعات ۱۷۶ مدرسه با اینترنت پرسرعت ADSL و ۴۴ مدرسه نیز با تکنولوژی نسل چهارم اپراتور ایرانسل به اتمام خواهد رسید.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، با اشاره به پایش وضعیت ارتباطی روستاهای استان تصریح کرد: این طرح به منظور ارزیابی وضعیت ارتباطی ۱۰۱۹ روستای بالای ۲۰ خانوار و با همکاری کارشناسان واحدهای تابعه وزارت در کمترین زمان ممکن انجام شد و اطلاعات حاصل جهت برنامه ریزی برای توسعه زیرساختهای ارتباطی نقاط مختلف استان استفاده میشود، در این طرح استان اردبیل از استانهای برتر در کل کشور بود.
رزمی از اقدامات صورت گرفته و مسئولیت دفاتر پیشخوان گفت: در سال ۱۳۹۸ تعداد ۶ مجوز جدید دفتر ICT روستایی و ۱۷ مجوز جدید دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی صادر شده است.
او با تاکید بر اصل حقوق شهروندی اضافه کرد: هم اکنون تعداد ۱۵۵ دفتر پیشخوان خدمات دولت و ۱۸ دفتر ICT روستایی فعال بوده و پاسخگویی مناسب در کمترین زمان و تکریم ارباب رجوع بایستی از اهداف اساسی دفاتر پیشخوان خدمات دولت و دفاتر ICT روستایی باشد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه مجتمع ICT استان به ۷۱ درصد رسیده است تصریح کرد: امیدواریم با تلاش شبانه روزی شاهد افتتاح این مجتمع در شش ماهه اول سالجاری باشیم.
رزمی ادامه داد: در اواخر سال ۱۳۹۷، ۲۶ درصد روستاهای مناطق مرزی مشکل رومینگ داشتند که با تلاش نیروهای متخصص و با تحقق مصوبات سفر وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالجاری فقط ۷ درصد مناطق مرزی دارای مشکل رومینگ بوده و شاهد کاهش ۹۳ درصدی مشکلات ارتباطی در مناطق مرزی هستیم و با فعالیت ۱۳۰ سایت جدید در استان انشالله مشکلات رومینگ به صفر خواهد رسید.
او ضمن اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه USO در استان و کسب رتبه برتر در بین استانها عنوان کرد: در پروژه USO به مناطق محروم روستایی، کوهستانی و گردشگری توجه بیشتری شده است و در سال ۱۳۹۸، ۱۶۲ کیلومتر فیبر نوری روستایی اجرا شده و در فاز دوم توسعه فیبر نوری در سالجاری ۱۵۰ کیلومتر در مناطق روستایی اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/ح