هدی عین اللهی متخصص پوست، مو و زیبایی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انتقال ویروس کرونا از طریق پوست و مو، اظهار کرد: خطر ویروس کرونا برای افرادی که در محیطهای مختلف کار می کنند، متفاوت است. افراد به دو دسته کلی تقسیم میشوند و دسته اول کادر درمان و افراد شاغل در بیمارستانها هستند. دسته دیگر شامل افراد متفرقهای است که در اجتماع مشغول به کار هستند. افرادی که در بخشهای خاص بیمارستان فعالیت دارند باید بدانند که ذرات معلق ویروس کرونا برای چند ثانیه هم که شده میتواند برای فرد خطرناک باشند. یکی از خطرات آن نشستن ذرات معلق ویروس بر روی موی فرد است که درصورت لمس موها توسط فرد امکان انتقال کرونا ویروس به او وجود دارد.
او در ادامه با بیان اینکه ویروس کرونا میتواند هنگام عطسه و سرفه ۲ الی ۴ متر پرتاپ شوند، افزود: زمانی که در مکانهایی مانند مترو یا اتوبوس حضور پیدا می کنیم با یک عطسه یا سرفه ذرات ویروس کرونا میتوانند به راحتی بر روی موهای فرد قرار گیرند. به همین دلیل است که تاکید میشود در مکانهای عمومی حتما ماسک زده شود. با بازگشایی بسیاری از مشاغل نباید تصور کرد که اوضاع به حالت عادی بازگشته است، بلکه باید مراقبتهای فردی شدیدتری را نسبت به قبل اعمال کنیم.
عین اللهی گفت: ویروس کرونا یا همان کووید۱۹ از پوست سالم عبور نخواهد کرد. اما زمانی که پوست آسیب دیده باشند، حتما ویروس از این طریق منتقل خواهد شد. احتمال انتقال کرونا در بسیاری از بیماران که ضایعات پوستی دارند ممکن است با قطع کردن دارو افزایش یابد.
او در ادامه افزود: تظاهرات پوستی کرونا متفاوت است، برخی علائم به صورت کهیرهای موضعی و ضایعات پوستی شبیه به مخملک و ضایعاتی مانند سرمازدگی و خون مردگی گزارش شده است. اما باید گفت این علائم در تعداد کمی از افراد ممکن است بروز کند.
این متخصص پوست، مو و زیبایی در پایان بیان کرد: تا جایی که ممکن است نباید در زمانهای شلوغ به مکانهای پر تردد مراجعه شود. در زمان مراجعه نیز حتما باید از ماسک و دستکش استفاده کرد.
بیشتر بخوانید:
نتایج امیدوار کننده واکسن کرونا در چین
کبد چرب با مصرف کدام غذاها بروز میکند؟
نکات ایمنی کرونایی ویژه آرایشگاهها
انتهای پیام/