به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،حسین حسننژاد معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران گفت: نظرسنجیهای که از خانوادههای مازندرانی انجام شد از رضایت ۷۴ درصدی تا ۸۶ درصدی آنها از محتوای ارائه شده در
نرم افزار شاد خبر میدهد.
او افزود: سنجش از میزان استقبال از این نرم افزارهای آموزشی ما را به واقعیت میرساند که در برنامهریزیهای اصولی از آنها بیشتر استفاده کنیم.
حسننژاد لازمه حفظ شبکه شاد را تولید محتوای آموزشی مناسب برشمرد و ادامه داد: محتوای آموزشی میتواند در شرایط بدون کرونا، فعالیت شبکه شاد را برای آموزش و پرورش تثبیت کند در غیر اینصورت مثل بسیاری از طرحهای دیگر کوتاه مدت خواهد بود و از بین میرود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران گفت: معلمان در منازل بیشتر از ساعات موظفیشان فعالیت کردند و ما هیچ دغدغهای در این بخش نداشتیم و ابراز گلایه وجود نداشت.
حسننژاد افزود: دستگاههای حمایتی میتوانند با تغییر جهت حمایتهای خود به دانشآموزانی که عضو شاد نیستند و مشکل سخت افزای دارند کمک کنند.
او ادامه داد: شبکه شاد قرار است در آموزش و پرورش باقی بماند و دسترسی همه دانشآموزان به آن لازم است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران به افزایش حوزههای امتحانات نهایی در مازندران به ۲۷۸ اشاره کرد و با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی نباید به فکر تجمیع باشیم، از آموزش و پرورش استان خواست نسبت به حضور دانشآموزان در حوزههای پرتراکم توجه بیشتری شود تا دغدغه خانوادهها و معلمان برطرف شود.
انتهای پیام /س