شریعتی از راه‌اندازی خط مکانیزه تولید ماسک با ظرفیت ۱۲ هزار عدد ماسک در ساعت در اهواز و خودکفایی استان در این زمینه خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در حاشیه بهره برداری از کارگاه مکانیزه تولید ماسک ان ۹۵ و ۳ لایه در اهواز گفت: کارگاه مکانیزه با ظرفیت تولید ۲ هزار عدد ماسک ان ۹۵ و ۱۰ هزار ماسک ۳ لایه در هر ساعت، تمام نیاز استان به ماسک را تامین می‌کند.

او با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا در هفته‌های گذشته با وجود راه اندازی چندین کارگاه تولید دستی ماسک در استان بازهم در این زمینه با کمبود‌هایی مواجه بودیم، اظهار داشت: اما راه اندازی خط مکانیزه تولید ماسک گامی نوین و موثر برای تولید انبوه ماسک و پیشگیری از شیوع این ویروس در سطح استان خوزستان برداشته شد.

شریعتی با اشاره به اینکه اکنون با راه اندازی این کارگاه علاوه بر اینکه نیاز بازار استان برطرف می‌شود، تصریح کرد: می‌توانیم ماسک به استان‌های دیگر نیز صادر کنیم تا در زمینه پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در سطح کشور نیز نقش موثری ایفا کنیم.

سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان، در این خصوص گفت: این کارگاه تولید ماسک در ادامه فعالیت کارگاه‌های سطح استان و به صورت مکانیزه راه اندازی شده که سرعت تامین نیاز بازار استان به ماسک را افزایش داده و شرایط مناسب تری را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی فراهم می‌کند.

او بیان کرد: در حال حاضر سپاه ولیعصر (عج) خوزستان در کنار دولت و مسئولان بهداشت و درمان به صورت شبانه روزی با استفاده از ظرفیت نیرو‌های بسیج و گروه‌های جهادی برای رفع کمبود‌ها و خدمت رسانی به مردم در تلاش است و تا آخرین روز‌های شکست این ویروس در کنار مردم می‌ماند.

لزوم ارتقا سرمایه گذاری در بخش غذا و دارو

مهران کاهکش مدیر و سرمایه گذار کارگاه تولیدی ماسک مکانیزه شقایق در اهواز گفت: در هفته‌های گذشته کمبود ماسک با کیفیت در بازار باعث افزایش قیمت‌ها و ایجاد مشکلاتی برای مردم استان شده بود که سعی داریم با تزریق ماسک‌های باکیفیت و نرخ‌هایی پایین‌تر از نرخ‌های فعلی و بر اساس مصوبه سازمان غذا و دارو، خدمتی موثر به مردم استان خوزستان ارائه دهیم.

او بیان داشت: سرمایه گذاری در بخش غذا و دارو برای رفع نیاز‌های جامعه باید ارتقا پیدا کند که به همین منظور راه اندازی فاز دوم این کارگاه و برنامه‌های مختلف دیگری نیز در دستور کار داریم و باتوجه به افزایش هزینه‌های مواد اولیه، بخشی از مواد را از طریق بازار آزاد و بخشی دیگر نیز با حمایت پتروشیمی امیرکبیر و سازمان غذا و دارو برای این کارگاه تامین می‌شود که جا دارد از حمایت‌های این ۲ بخش و بخصوص سپاه ولیعصر (عج) خوزستان که در این مسیر ما را حمایت کردند، قدردانی کنیم.

کاهکش تصریح کرد: امیدداریم با تولید انبوه ماسک در این کارگاه با نرخ مناسب تمامی نیاز‌های مردم استان و سایر استان‌ها را برطرف و با راه اندازی فاز دوم این کارگاه مکانیزه، زمینه اشتغال پایدار بیشتری را برای جوانان استان فراهم کنیم.

کارگاه مکانیزه تولید ماسک با ظرفیت تولید بیش از۱۰۰ هزار ماسک ان ۹۵ و ماسک سه لایه در یک روز با حضور استاندار و جمعی از مسولان خوزستان در اهواز به بهره‌برداری رسید. فاز دوم این کارگاه مکانیزه ماسک از هفته آینده با ۱۸۰ نفر فعالیت خود را در استان آغاز می‌کند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۱ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
من تو این کارگاه کار کردم باید بگم محیط کارگاه به هیچ عنوان بهداشتی نیست و هیچ پروتکلی رعایت نمیشه حتی یه اسپری ضدعفونی هم نیست که قبل از شروع به کار دستارو ضدعفونی کنی،مسولان کارگاه هیچگونه سختگیری در این زمینه اعمال نمیکنن و تنها چیزی که از تو میخوان سرعت بیشتر در تولید ماسک هست و ماسکهاشونم کاملا بی کیفیت هستند
آخرین اخبار