اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران در اطلاعیه‌ای با اشاره به افزایش دمای هوا، نسبت به هرگونه آتش سوزی در جنگل هشدار داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ابراهیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در اطلاعیه مهمی با اشاره به افزایش دمای هوا، نسبت به هرگونه آتش سوزی در جنگل هشدار داد.

او افزود: کشاورزان، دامداران، گردشگران و همه کسانی که در محیط‌های طبیعی و باز برای فعالیت یا تفریح حاضر می‌شوند، از روشن کردن آتش تا اطلاع ثانوی جدا خودداری کنند.


بیشتر بخوانید: آتشی که خودمان به پا می‌کنیم


ابراهیمی گفت: مردم از رها کردن ته سیگار یا چوب کبریت استفاده شده در طبیعت و مکان‌های مستعد آتش سوزی جدا خودداری کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه از سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی در مزارع جدا خودداری شود، افزود: از رها سازی مواد شیشه‌ای (نظیر انواع بطری شیشه‌ای و پلاستیکی)، در داخل جنگل‌ها و مراتع خودداری شود، چرا که این اشیاء همانند عدسی ذره بین عمل کرده و موجب اشتعال علوفه خشک  کف جنگل‌ها و مراتع شده و کانون‌های آتش در مناطق ایجاد می‌کند.

ابراهیمی از شهروندان تقاضا کرد: با مشاهده آتش سوزی، مراتب را به ادارات حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها، محیط بانی ها، شورا‌های اسلامی  شهر‌ها و روستاها، دهیاری‌ها اطلاع دهند تا با بسیج امکانات و هماهنگی‌های لازم جهت  اطفاء حریق انجام شود.

آتش سوزی در کمین جنگل‌های شمال

سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، با توجه به وقوع گرم شدن هوا در خصوص خطر حریق در جنگل‌ها و مراتع مازندران هشدار داد.

موسوی تاکامی در این خصوص گفت: با شروع فصل خزان و ریزش برگ‌ها و خشکیدن بوته‌ها و علف‌ها و احتمال بروز حریق از عموم هم استانی‌ها و مسافران تقاضا می‌شود به منظور رفع خطر احتمالی توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند.

او از مردم خواست از روشن کردن آتش در جنگل‌ها و مراتع جدا خودداری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری گفت: برای طبخ غذا از لوازم مخصوص این کار ازجمله پیک نیک استفاده نشود.

موسوی تاکامی افزود: کشاورزان قبل از آتش زدن مازاد محصولات کشاورزی در زمین‌های مجاورجنگل، به نزدیک‌ترین واحد منابع طبیعی اطلاع دهند.

او گفت: از ریختن کاغذ، زباله، ته سیگار و مواد زاید مانند شیشه، بطری و اجسام دیگر در سطح جنگل جدا خودداری شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری افزود: در صورت مشاهده دود یا آتش در جنگل سعی کنید آتش را خاموش کنید یا بلافاصله با شماره تلفن رایگان و شبانه روزی ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع در سراسر استان مراتب را گزارش کنند.

انتهای پیام/ م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.