در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع آبگوشت خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آبگوشت ها انواع مختلفی دارند و اغلب آن ها لذیذ و خوشمزه هستند، در ادامه با طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز در خدمت شما هستیم.

مواد لازم:

رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

پیاز  ۲ عدد
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
نعنا (خشک) به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه سبز ۳۰۰ گرم
دنبه ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
گوشت (آبگوشتی) ۴۰۰ گرم
حبوبات (شامل نخود و لوبیا سفید) ۱ لیوان
لیمو عمانی ۱ عدد
زعفران (آب کرده و غلیظ)  ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز:

ابتدا نخود و لوبیا را ۲ بار جوشانده و آبش را خالی می‌کنیم. مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب می‌کنیم.
پیاز را شسته و ۴ قسمت می‌کنیم و داخل دنبه تفت می‌دهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه می‌کنیم.
گوشت را به مواد اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم و بعد با مقداری آب اجازه می‌دهیم مواد بپزد.
گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمک می‌پزیم و از صافی رد می‌کنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.

بعد از پختن گوشت کمی از دنبه پخته شده را از غذا بر می‌داریم و آن را روی حرارت آب می‌کنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت می‌دهیم و بعد پیازهای غذا را از آن جدا کرده و به همراه نعنا خشک، پودر سیر، زعفران، گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب می‌کوبیم و به آبگوشت اضافه می‌کنیم.

سیب زمینی‌ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا کاملاً جا بیفتد. در آخر از نعناع داغ برای روی آبگوشت استفاده میکنیم. در ضمن هر چقدر گوجه سبز ترش‌تر باشد آبگوشت خوشمزه‌تر میشود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.