به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، باز شدن رستوران ها همراه با موج پیش رونده ویروس کرونا شرایط را برای افراد خطرناک تر خواهد کرد زیرا با شیوع بیشتر بیماری، مهار و کنترل آن برای تمام افراد سختتر خواهد شد. طبق بررسیهای ستاد ملی مبارزه با کرونا، مراکز تهیه و توزیع غذا، به خصوص رستورانها جزو مشاغل پرخطر شناخته شده اند.
اگرچه فعالیت رستورانها شروع شده است، اما کارشناسان همچنان توصیه میکنند فعلا از رفتن به رستوران خودداری کنید و اگر هم میروید این نکات را رعایت کنید.
در این شرایط افرادی که بالای ۶۵ سال سن داشته و بیماریهای زمینهای دارند باید بیشتر از قبل مراقب خود باشند.
-کارکنان ماسک نداشته باشند.
- ورودی یا اطراف صندوق شلوغ باشد.
- فاصله صندلی ها کمتر از ۲ متر باشد.
- اگر بیمار هستید در منزل بمانید.
- بلافاصله قبل از سفارش و خوردن غذا مورد نظر حتما دستهای خود را بشویید.
- ساعات و رستورانهای خلوت تر را انتخاب کنید.
- بعد از صرف غذا بلافاصله رستوران را ترک کنید.
- رستورانهایی که در مکانهای آزاد وجود دارند را انتخاب کنید.
- فقط برای خوردن و آشامیدن ماسک خود را بردارید.
- سعی کنید دست شما با هیچ سطحی تماس پیدا نکند و حتما همراه خود یک ژل ضدعفونی کننده داشته باشید.
- حتیالامکان غذا را سفارش داده و در منزل یا محل کار گرم کرده و سپس میل کنید.
بیشتربخوانید:
ویروس کرونا؛ غذای بیرون سالم و ایمن است؟
چگونه بعد از خرید کرونا را به خانه نیاوریم؟
الزامات پیشگیری از ویروس کرونا در مکانهای خرید چیست؟
ویروس کرونا چند ساعت روی سطوح دوام میآورد؟
ویروس کرونا؛ دست ها را چگونه و با چه موادی بشوییم؟
امکان آلودگی شیرینی به ویروس کرونا وجود دارد؟
شیردهی مادر مبتلا به کرونا منعی ندارد؟
هنگام استفاده عابر بانک به هیچوجه صورتتان را لمس نکنید
انتهای پیام/