حسینی مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: زمان برداشت زیره سبز از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه خرداد ماه ادامه دارد.
او با بیان این که امسال سطح زیر کشت این محصول در استان ۳ هزار و ۴۱۷ هکتار است، افزود: سالانه از هر هکتار سطح زیر کشت به طور متوسط ۴۵۰ کیلوگرم زیره سبز برداشت میشود.
حسینی اظهار کرد: شهرستان سرایان با داشتن هزار و ۷۵۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت این محصول را در استان به خود اختصاص داده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: پیش بینی میشود امسال از مزارع زیر کشت زیره سبز استان هزار و ۵۴۰ تن محصول برداشت شود.
بیشتر بخوانید: برداشت زیره سبز از سطح هزار هکتار از مزارع فردوس
او با اشاره به این که هر ساله کشت زیره سبز در استان از نیمه آبان ماه شروع میشود عنوان کرد: کشت این محصول تا پایان آذر ماه ادامه دارد.
زیره سبز دارای خواصی از جمله ضددرد، نفخ، باکتری و سرطان و بی حس کنندگی است.
انتهای پیام/ ی