نبود خریدار گوشت اردک در خراسان جنوبی منجر به کاهش پرورش اردک شد.

نبود خریدار اصلی ترین مشکل پرورش دهنده اردکبرزگران پرورش دهنده اردک وغاز در استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: تقاضای بسیار پایین مردم برای خرید گوشت اردک و غاز باعث شد که من از پرورش اردک و غاز کناره گیریی کنم.

او بااشاره به اینکه سال گذشته نزدیک به ۲۰۰عدد اردک و غاز پرورش داده است افزود :زمینه غذای غاز و اردک بسیار بالاست و متاسفانه مردم استان تمایلی به خرید این گوشت ندارند.

برزگران اظهارکرد : اگر بازار فروش این گوشت در استان ایجاد شود و حمایت‌های مسئولان نیز صورت گیرد توانایی خودکفا کردن استان را از نظر پرورش اردک وغاز دارم.

او ادامه داد: با اینکه تجربه‌های بسیار بالایی در زمینه پرورش اردک و غاز در  چند سال کسب کرده ام، اما اکنون از پرورش غاز و اردک کناره گیریی کرده ام و تنها ۱۵ اردک برای مصرف شخصی خودم دارم.


بیشتر بخوانید


در گوشت اردک مقدار زیادی کلسترول خوب وجود دارد، با مصرف اصولی و مداوم گوشت اردک کلسترول و چربی بد بدن را از بین برده و موجب تضمین سلامت بدن شما می‌شود.

گوشت غاز حاوی مقدار زیادی پروتئین است که به راحتی و خیلی سریع هضم می‌شود.

گوشت غاز به بدن انسان کمک می‌کند تا کلسیم را بهتر جذب کند و حاوی ویتامین آ و ث، فسفر، آهن و منگنز می‌باشد. 

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.