برزگران پرورش دهنده اردک وغاز در استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: تقاضای بسیار پایین مردم برای خرید گوشت اردک و غاز باعث شد که من از پرورش اردک و غاز کناره گیریی کنم.
او بااشاره به اینکه سال گذشته نزدیک به ۲۰۰عدد اردک و غاز پرورش داده است افزود :زمینه غذای غاز و اردک بسیار بالاست و متاسفانه مردم استان تمایلی به خرید این گوشت ندارند.
برزگران اظهارکرد : اگر بازار فروش این گوشت در استان ایجاد شود و حمایتهای مسئولان نیز صورت گیرد توانایی خودکفا کردن استان را از نظر پرورش اردک وغاز دارم.
او ادامه داد: با اینکه تجربههای بسیار بالایی در زمینه پرورش اردک و غاز در چند سال کسب کرده ام، اما اکنون از پرورش غاز و اردک کناره گیریی کرده ام و تنها ۱۵ اردک برای مصرف شخصی خودم دارم.
بیشتر بخوانید
در گوشت اردک مقدار زیادی کلسترول خوب وجود دارد، با مصرف اصولی و مداوم گوشت اردک کلسترول و چربی بد بدن را از بین برده و موجب تضمین سلامت بدن شما میشود.
گوشت غاز حاوی مقدار زیادی پروتئین است که به راحتی و خیلی سریع هضم میشود.
گوشت غاز به بدن انسان کمک میکند تا کلسیم را بهتر جذب کند و حاوی ویتامین آ و ث، فسفر، آهن و منگنز میباشد.
انتهای پیام/ک