به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله انواع مختلف و بسیار زیادی دارد وامروزه خانمهای هنرمند ایرانی شکلهای مختلفی از ژله را تهیه میکنند. البته امروزه با آمدن انواع قالب شما میتوانید به راحتی این دسرهای خوشمزه را تهیه کنید فقط کافیست مقداری هنر به خرج داده و شکل تازهای به آنها ببخشید.
همچنین میتوانید بغیر از ژله از مواد دیگری همچون بستنی و یا شیر و میوه استفاده کنید، پس از شکل گرفتن این خوشمزهها آنها را در ظرف سرو مخصوص بگذارید و از هنری که با مواد معمولی و در دسترس آفریدید لذت ببرید.
ژله ویترینی نوعی از این ژلههای خوش آب و رنگ است که به صورتهای مختلف میتوانید تهیه کنید.
مواد لازم
ژله آلوئه ورا: ۳ بسته
شیر یا بستنی وانیلی: ۲ لیوان
آب جوش: ۳ لیوان
آب سرد: ۱ لیوان
قالب ژله (هر مدلی که دارید)
روغن: یک الی دو قظره برای چرب کردن قالب
پاستیل یا میوههای خرد شده: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنید. باید این مخلوط را آنقدر هم بزنید تا کاملا خنک شود.
دو لیوان شیر (یا دو لیوان بستنی آب شده) را به آرامی مایع بالا اضافه کرده و آنقدر هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
قالب ژله را با قلمو کمی چرب کرده و مخلوط شیر و پودر ژله را درون آن بریزید.
قالب ژله را درون یخچال بگذارید تا ژله کامل بسته شود.
یک بسته ژله آلوئه ورای مانده را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
با چاقو نوک تیز به آرامی ۳ یا ۴ تکه از ژله را بریده و از قالب ژله خارج کرده و درون ظرف فلزی بریزید.
فضاهای خالی را با میوههای فصل خرد شده و یا پاستیل پر کنید.
ژله آلوئه ورا را به آرامی با قاشق روی میوهها و پاستیلها بریزید تا کامل پر شود. سپس دوباره قالب را درون یخچال بگذارید.
ژلههای مخلوط با شیر را روی بخار کتری مجدد گرم کنید تا کامل آب شود.
بعد از بسته شدن قسمتهای خالی مجدد قالب را از یخچال خارج کرده و ژله آب شده مخلوط با شیر را درون قالب بریزید و مجدد درون یخچال بگذارید.
بعد از ۲ ساعت ژله شما اماده است و میتوانید آن را درون ظرف سروتان برگردانید.
روش دیگر
بر عکس این مراحل را انجام دهید. یعنی ابتدا ۱ بسته ژله آوئورا را طبق پاکت تهیه کرده و داخل قالب بریزید تا خودش را بگیرد. سپس میوهها و یا پاستیلهای مورد نظر را روی کل سطح ژله بریزید. سپس عین مرحله ۱ و ۲ یعنی دو بسته ژله و شیر یا بستنی را با هم مخلوط کرده و مایع به دست آمده را روی میوهها بریزید. اگر هم نخواستید میتوانید کلا شیر یا بستنی را حذف کرده و فقط از ژله بی رنگ استفاده کنید تا میوهها به خوبی معلوم شوند.
منبع: غذالند
انتهای پیام/