به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسموتی نارگیل از آن دسته نوشیدنیهایی است که برای ایام عید و پذیرایی از مهمان هایتان به شما پیشنهاد میدهیم. معمولا در ایام عید نوروز میزبانان عزیز دوست دارند که بهترین پذیرایی را از میهمانان خود داشته باشند.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید اسموتی چیست. اسموتی یا نرم نوش، نوشیدنی است که از ترکیب یخ، شکر و انواع میوهها تهیه میشود مثل: اسموتی توت فرنگی، اسموتی نارگیل، اسموتی موز و… این نوشیدنی اولین بار از کشور بزریل وارد بازار شد و مورد توجه قرار گرفت. حال میخواهیم مقداری در مورد خواص نارگیل، این میوه به ظاهر سخت برایتان مطالبی را بگذاریم. نارگیل میوه ای است که ابتدا در نواحی جنوب شرقی آسیا کشت میشد و پس از آن درخت نارگیل در تمامی مناطق استوایی کشت شد. مردم اقیانوس آرام از تمامی قسمتهای این درخت و میوه استفاده میکنند و آن را به عنوان یک غذای اصلی میشناسند. میوههای نارگیل بیضی شکل و سبز رنگ هستند و با یک پوسته قهوهای محکم پوشانده شده اند.
نارگیل سرشار از اسیدهای چربی است که به هضم غذا کمک میکنند. این میوه حاوی دو ماده مغذی مخصوص به نامهای تری گلیسیرید دارای زنجیره متوسط و اسیداوریک است. معمولاً اسیدهای چرب اشباع شده دارای زنجیره بلند بوده و به سختی در بدن هضم میشوند، اما نوع چربی موجود در نارگیل از تری گلیسیرید دارای زنجیره کوتاه است بنابراین به راحتی هضم میشود و کمتر به صورت چربی در بدن ذخیره میشود. باید بدانید که هر ۱۰۰ گرم گوشت این میوه ۳۵۴ کالری و ۳۳ گرم چربی، ۱۵ گرم کربوهیدرات و ۳،۳ گرم پروتئین دارد. شما میتوانید بدون زیاده روی از این میوه نهایت استفاده را برای هضم راحتتر غذا ببرید. نارگیل حاوی میزان زیادی فیبر است بنابراین برای پیشگیری از یبوست فوق العاده است. این میوه همچنین به مهار اشتها و برطرف کردن گرسنگی کمک میکند. هر ۱۰۰ گرم گوشت میوه نارگیل ۹ گرم فیبر دارد که حدود ۳۵ درصد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند.
مواد لازم
شیر نارگیل: ۱ فنجان
موز: ۱ عدد
نارگیل خردشده: ۱ چهارم فنجان
یخ: ۱ فنجان
مراحل پخت
ابتدا تمامی مواد را با هم داخل مخلوط کن میریزیم.
سپس تمامی مواد را باهم مخلوط میکنیم.
در آخر کمی نارگیل را برای تزیین روی اسموتی میریزیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/