به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس باربیکیو یکی از چاشنیهای لذیذ است. زمان دقیق کشف این سس را کسی نمیداند. اما روایتهایی هست که کریستف کلمب موقع بازگشت از امریکا، مقداری سس باربیکیو با خودش به اروپا میآورد.
از سس باربیکیو به عنوان طعم دهنده انواع و اقسام گوشت، مرغ، پیتزا و پاستا، ماهی، سیب زمینی و برگر استفاده میکنند. سسهای باربیکیو آماده در برندهای مختلف در فروشگاهها وجود دارند، اما به خاطر شکر، سدیم و مواد نگهدارنده خیلی توصیه نمیشوند. طرز تهیه این سس بسیار آسان است و میتوانید آن را در خانه درست کنید.
سس باربیکیو را میتوانید بنابر ذائقه و سلیقهتان غلیظ، آبکی، قرمز یا قهوهای کنید. این سس ادویه دار را میتوانید شیرین، ترش، دودی، سیردار یا تند درست کنید. اصلا هر بار چند تا از این مزهها را با هم قاطی کنید تا سس باربیکیوی مخصوص خودتان را کشف کنید. همچنین برای تهیه این سس میتوانید از سویا، فلفل، پاپریکا، کاری، رزماری و آویشن استفاده کنید. شاید باورتان نشود، اما بعضیها از مربای هلو و آب پرتقال برای درست کردن سس باربیکیو استفاده میکنند.
مواد لازم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۲ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک: به مقدار لازم
مراحل پخت
زنجبیل، زیره، تخم گشنیز، آبلیمو، آب و سرکه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، روغن، شکر و روغن و رب را با هم تفت بدهید.
اجازه بدهید رب گوجه کمی سرخ رنگ بشود. فلفل زیاد بریزید تا سس حسابی تند شود.
موادی که در مرحله اول با هم مخلوط کرده بودیم را روی حرارت ملایم به رب اضافه کنید.
سس را تا غلیظ شدن هم بزنید. سپس اجازه دهید تا جوش بیاید.
پس از جوش آمدن سس را خاموش کنید.
سس داغ باربیکیوی شما آماده است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/