به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هوشنگ بازوند در جلسه امروز (۱۶ خرداد) کارگروه اشتغال استان کرمانشاه که با موضوع بررسی شیوه نامه پرداخت تسهیلات کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا برگزار شد، اظهار کرد: سهم در نظر گرفته شده برای کرمانشاه از این تسهیلات ۶۸۰ میلیارد تومان است که باید برای شیوه درست توزیع این تسهیلات کارگروهی با حضور دستگاههای مربوطه تشکیل شود و طی هفته آینده جمعبندی نهایی در زمینه اصلاحاتی که ممکن است برای این شیوه نامه نیاز داشته باشیم، پیشنهاد شود.
او ادامه داد: بر اساس آنچه مطرح شده پرداخت این تسهیلات به بانکها از ۲۳ و یا ۲۴ خرداد آغاز خواهد شد و اگر بتوانیم روند اداری پرداخت تسهیلات را از اول تیرماه آغاز کنیم، باید کار پرداخت تسهیلات به همه واحدها ظرف مدت دو ماه به پایان برسد.
استاندار کرمانشاه در نظر گرفتن این زمان دو ماهه را ضروری دانست و عنوان کرد: فقط در این صورت میتوانیم اگر کسری داشتیم از اعتبارات استانهایی که نتوانستند تسهیلات جذب کنند استفاده کنیم و اگر بیش از این دو ماه تاخیر داشته باشیم این استانهای دیگر هستند که از سهم ما استفاده خواهند کرد.
بازوند با بیان اینکه بر اساس شیوه نامه پرداخت تسهیلات در زمینه وثایق بانکی بخشی از کار به تشخیص بانکها واگذار شده، از بانکها خواست برای جلوگیری از فرصت سوزی حتما در این زمینه تسهیلگری کنند تا مبادا واحدی فرصت دریافت تسهیلات را از دست بدهد.
او همچنین خواستار مشخص شدن سهم هر شهرستان از این تسهیلات شد.
بازوند با اشاره به موانعی که برخی فرمانداران شهرستانهای زلزله زده مطرح کردند که باعث شده استفاده از تسهیلات بانکی زلزله در گذشته مانع ثبت نام مجدد واحدها در سامانه "کارا" برای دریافت تسهیلات کرونا شود، تاکید کرد: این موضوع که واحدهای زلزله زده نتوانند به جهت آنکه در گذشته از تسهیلات زلزله استفاده کردهاند از تسهیلات حمایتی کرونا بهرهمند شوند، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و این موضوع حتما باید پیگیری شود.
استاندار کرمانشاه نظارت دقیق بر شیوه پرداخت این تسهیلات برای جلوگیری از هدررفت آن را نیز ضروری دانست و عنوان کرد: دفتر جذب سرمایهگذاری استانداری باید متولی این موضوع شود تا روند پرداخت بر اساس شیوه نامه و بدون هیچگونه انحراف صورت گیرد.
بازوند یادآور شد: باید بدانیم که قرار نیست با این پول افراد را در واحدهای تولیدی و صنعتی بیمه کنیم، بلکه پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت اقتصادی ناشی از کرونا است و واحدهایی که نیروهای بیمه شده خود را با وجود همه مشکلات تعدیل نکردهاند باید در اولویت باشد.
او اظهار کرد: بر اساس شیوه نامه، برای واحدهایی که بیش از ۵۰ نفر نیروی کار دارند ۵۰ درصد از تسهیلات پرداختی صرف دستمزد و ۵۰ درصد صرف سایر هزینهها و در واحدهایی که زیر ۵۰ نفر نیرو دارند ۷۰ درصد تسهیلات صرف دستمزد و ۳۰ درصد صرف سایر هزینهها خواهد شد.
بازوند در ادامه از پایین بودن پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان نیز انتقاد کرد و گفت: برای افزایش پوشش بیمه برنامه ویژهای داریم.
انتهای پیام/ز