به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه چیزکیک در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
برای درست کردن این چیزکیک خوشمزه احتیاجی به فر ندارین و میتونید خیلی سریع و آسان این چیزکیک رو درست کنید.
مواد لازم:
برای کراست:
۲۰۰ گرم بیسکوییت
۸۰ گرم کرهی ذوب شده ⅓ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
برای مواد داخل چیزکیک:
۳۰۰ گرم بلوبری تازه یا یخ زده
۲۵ گرم شکر ۲ قاشق غذاخوری
۴۵۰ گرم پنیر خامهای ۲ پیمانه
۱۶۰ میلی لیتر خامهی پرچرب ⅔ پیمانه
۱ قاشق چایخوری عصارهی وانیل
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱۲۵ گرم پودر قند اگر بلوبری هایتان خیلی شیرین بودند میتوانید کمتر استفاده کنید
۱۰ گرم پودر ژلاتین
۵۰ میلی لیتر آب سرد
برای روی چیزکیک:
۷ گرم پودر ژلاتین
۳۵ میلی لیتر آب
۱۸۰ گرم بلوبری تازه یا یخ زده
۷۰ میلی لیتر آب
طرز تهیه:
در یک غذاساز یا کیسهی زیپ کیپ بیسکوئیتها را خرد کنید. کرهی آب شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود. در یک ظرف ۲۰ سانتی متری بریزید و فشرده کنید. مواد را تا زمانی که داخل چیز کیک را آماده میکنید در یخچال قرار دهید.
در یک شیرجوش کوچک بلوبری ها، آب لیمو و شکر را بریزید و تا زمانی که شکر آب شود و بلوبریها نرم شوند حرارت دهید. هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. کنار بگذارید تا خنک شود.
در کاسهای کوچک پودر ژلاتین و آب را مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی بگیرد.
در کاسهی بزرگی پنیرخامهای را بزنید تا نرم شود. سپس خامهی پرچرب و عصاره وانیل را اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شوند و به مرحلهی استیف پیکس برسند هم بزنید. اکنون بلوبریهای خنک شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
ژلاتین را به مدت ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید یا روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود. الان زمان هم دما کردن ژلاتین با مواد چیز کیک است: چند قاشق از مواد خامهای را به ژلاتین حل شده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس مخلوط ژلاتینی را داخل مخلوط خامهای برگردانید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
این مواد را روی لایهی کراست بریزید و روی آن پخش کنید. به مدت ۱ ساعت و تا زمانی که رویهی چیزکیک را آماده میکنید قالب را در فریزر بگذارید.
طرز تهیهی ژلهی بلوبری:
در کاسهای کوچک پودر ژلاتین و آب را مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی بگیرد. در شیرجوش کوچکی ۱۸۰ گرم بلوبری، آب و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و تا زمانی که شکر حل شود هم بزنید. از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا محلول صاف و یکدستی به دست آید. ژلاتین اسفنجی شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. اجازه دهید محلول در دمای اتاق خنک شود و سپس روی چیزکیک بریزید.
چیزکیک را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
منبع: شفان
انتهای پیام/