به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پاستیل ژله ای، خوشمزهترین و پرطرفدارترین تنقلات خوش آب و رنگ میباشد که علاوه بر کودکان در بین بزرگسالان نیز بسیار طرفدار دارد. البته همان طور که طعم این پاستیل بسیار عالی است، طرز تهیه و به خصوص مواد اولیه آن نیز بسیار راحت و دردسترس میباشد و در زمان بسیار کوتاهی میتوانید این نوع تنقلات عالی و پرطرفدار را در منزل تهیه کنید.
میتوانید از انواع طعمهای پودر ژله با رنگهای مورد علاقه خود برای درست کردن این پاستیلهای ژلهای خوشمزه و عالی استفاده کنید. البته ما پیشنهاد میکنیم که میتوانید از ۲ و یا ۳ نوع پودر ژله برای درست کردن این پاستیلها استفاده کنید.
چون این تنوع رنگ ها، در آخر که در کنار هم در یک ظرف قرار میگیرند، اشتها را بالا برده و لذت بخش خواهد بود. البته به جای استفاده کامل پودر ژله میتوانید از نصف آن و یا یک چهارم پودرها استفاده کنید.
مواد لازم
پودر ژله: ۱ بسته
پودر ژلاتین: نصف قاشق غذاخوری
آب سرد: ۲ لیوان
مراحل پخت
پودر ژله و ژلاتین را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
۲ لیوان آب سرد را به پودرها اضافه و کامل مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس ظرف را حدود ۱۰ دقیقه بر روی بخار کتری بگذارید تا مایع شفاف شود.
کمی روغن و یا کره به قالب پاستیل بزنید تا چرب شود.
حالا مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/