به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، خیبر بیدار پور معاون مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی کشور در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گفت : پارسال هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تعهد مدرسه سازی داشتیم و امسال هدف گذاری ما پیش بینی ۲،۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری و هزینه کرد در مدرسه سازی است که سهم استان قزوین ۳۰ میلیارد تومان تعیین شده است.
بیدار پور افزود : تأمین نیازهای آموزشی استان نیازمند مشارکت خیران و همه مردم است و ما تنها با کمک همه جانبه مردم قادریم مشکلات و چالشهای خود را حل کنیم.
او بیان کرد: باید انگیزههای تشویقی برای خیرین مدرسه ساز را احیا کنیم و در این میان معافیت مدارس خیر ساز از پرداخت هزینه انشعاب آب، برق و گاز میتواند گام مهمی در اعتمادسازی مردم در همراهی با این طرح باشد.
بیدار پور تصریح کرد: در امر مدرسه سازی هر گونه کمک اندک هم برای ما ارزشمند است و میتواند تأثیرگذار باشد به همین دلیل با اجرای پویش «آجر به آجر» برای جذب و مشارکت همه آحاد مردم و خیرین داخلی و خارجی برای ساخت مدرسه راهاندازی شده است.
او افزود: معاون سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: در سال ۹۷ اعتبارات ملی نوسازی مدارس استان ۱۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده که ۹۵ درصد تخصیص یافت و این رقم در سال گذشته به ۴۳ میلیارد تومان با با ۳۷ درصد تخصیص محقق شد.
بیدار پور تصریح کرد: اعتبارات خیرین از هزار میلیارد تومان به سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته که هدف گذاری امسال در استان ۳۰ میلیارد تومان و در سال آینده بیش از ۵۰ میلیارد تومان است که امیدواریم این امر تحقق یابد.
وی اضافه کرد: سال گذشته ۴۸ میلیارد تومان اعتبارات ملی به قزوین تخصیص یافت که ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبارات گرمایشی بود.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور یادآور شد: طرح «آجر به آجر» با هدف جذب مشارکتهای مردمی و خیرین و ساخت مدرسه در مناطق مختلف در همه استانهای کشور اجرایی میشود و در این راه به کمک همه مردم نیازمندیم.
جمالی پور استاندار هم در این نشست با بیان اینکه قزوین در فضاهای آموزشی با چالشهای زیادی مواجه است، گفت: هنوز برخی مدارس با بخاری گرم میشوند.
استاندار، راه عبور از مشکلات را اعتماد بخشی به مردم دانست و افزود: مدرسه منزل دوم فرزندان است و اگر به مردم اعتماد بخشی کنیم، خانوادهها برای اعتلای منزل دوم همکاری میکنند.
او افزود: در صحنههای مختلف شاهد حضور مردم را بوده ایم و این ظرفیت بی شماری برای کشور محسوب میشود.
جمالی پور خاطرنشان کرد: اگر مردم در ماه ۲۰ هزار تومان پس انداز و برای مدرسه سازی هزینه کنند رقم قابل توجهی میشود.
استاندار گفت: باید جهاد اجتماعی راه بیندازیم تا حداقل دبستانها با بخاری گرم نشوند.
جمالی پور با تأکید بر اینکه امنیت و آموزش مقدمه توسعه پایدار است، گفت: سرمایه انسانی مهمترین رکن هر جامعه است و نظام آموزش و پروش تولید ثروت میکند و رایگان در اختیار جامعه قرار میدهد.
او افزود: همه افراد باید ظرفیتشان را در اختیار آموزش و پرورش قرار بدهند تا نفعش به همه برسد.
جمالی پور با بیان اینکه ساختن کشور بدون هم افزایی امکان پذیر نیست، گفت: به زودی مجمع نخبگان استان تشکیل میشود.
وی افزود: فرزندان قزوین در نهادهای مختلف کشور مشغول فعالیت هستند و باید در کنار نمایندگان استان قرار بگیرند.
استاندار همچنین بر اجرایی و کاربردی شدن مصوبات این جلسه تأکید کرد.
اصغری مدیر کل آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان، منشأ تحول در آموزش و پرورش است، گفت: باید دانشگاه فرهنگیان در استان تقویت شود تا تمام نیازهای استان را از این طریق تأمین کنیم.
او با اشاره به اینکه ساختمان دانشگاه فرهنگیان فرسوده است و محدودیت فضای آموزشی داریم خاطرنشان کرد: ساختمان دانشکده فنی که از آن استفاده نمیشود متعلق به آموزش و پرورش است و امیدواریم با تدبیر، فضای بهتری در اختیار دانشگاه قرار بگیرد.
بیدار پور، معاون مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس استان هم با بیان اینکه استان قزوین از نظر تعهد و تحقق جذب کمکهای مردمی در کشور رتبه اول را دارد، گفت: پارسال اعتبارات سیستم گرمایشی در سال ۹۸ دوازده میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بود که تخصیص خوبی نیز در این زمینه داشتیم.
به گفته بیدار پور، مدارس خیر ساز از پرداخت حق انشعابات معاف هستند.
انتهای پیام/ک