به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، شریفی مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه و ناظر عالی ذبح و صید شرعی استان گفت: به استناد آیه ۳ سوره مائده و روایات اسلامی، شرط استفاده کردن ازگوشت حیوانات حلال گوشت (گاو، گوسفند و مرغ و ...): تذکیه – پاک شرعی شدن - حیوانات است.
حسین شریفی نیک افزود: در کلیه کشتارگاههای کشور و سطح استان عملیات ذبح دام و طیور توسط ذابح آموزش دیده و تحت نظر ناظرین شرعی صورت میگیرد لذا مطمئنترین مکان برای تهیه گوشت پاک وحلال، مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی میباشد.
او بیان داشت: معضل کنونی این استان، وجود مراکز عرضه مرغ زنده به ویژه در کلانشهر زاهدان است که طی بازدیدهای صورت گرفته، در اغلب موارد، کشتارهای صورت گرفته در این اماکن مطابق موازین شرعی نبوده و به هیچ عنوان مورد تایید نمیباشد.
مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه و ناظر عالی ذبح و صید شرعی استان افزود: در شرایط کنونی و با توجه به شیوع ویروس کرونا، تهیه و تامین فرآورده خام دامی از مراکز غیرمجاز، علاوه بر عدم اطمینان از پاک بودن محصول، تهدید و مخاطرهای جدی برای سلامت شهروندان میباشد.
انتهای پیام/گ