به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سیدفرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه سرانه مصرف ماهی در استان را ۹.۵ کیلوگرم در سال اعلام کرد و گفت : فرهنگ مصرف ماهی در استان را باید بالا ببریم، چون ماهی علاوه بر خواص منحصر به فرد در پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثر است.
او گفت : با تکمیل زیر ساخت و تامین اعتبار به موقع هفت پروژه در حوزه آبزیپروری تا پایان امسال اجرا میشود و ۹ هزار و ۶۵۰ تن به تولیدات اضافه و یکهزار فرصت شغلی جدید هم فراهم خواهد شد.
مدیر کل شیلات استان کرمانشاه تولید ماهیان سردابی را ۱۴ هزار و ۵۸۰ تن اعلام کرد و افزود: تولیدات در بخش ماهیان گرمابی که کمانکان رتبه نخست را در بین استانهای غیرساحلی کشور داریم، ۴ هزار و ۴۳۰ تن بوده است.
او با بیان اینکه تولید در آبهای طبیعی و نیمهطبیعی استان هم نزدیک به ۲ هزار و ۳۲۰ تن بوده است، گفت: ۵۵ تن تولید ماهیان خاویاری در سالی که گذشت، داشتیم.
افضلی گفت: میزان تولیدات آبزیان در استان طی سال ۹۸ در مقایسه با سال قبل آن بیش از یکهزار و ۴۰۰ تن افزایش داشته است .
انتهای پیام/د