رسانه باید نقش معلم را در جامعه ایفا کند

دادستان عمومی و انقلاب زرند گفت: رسانه‌ها در نقش معلم می‌توانند در انجام برنامه‌های آموزشی، تعلیماتی به مقدار بسیار زیادی مفید واقع گردند.

رسانه باید نقش معلم را در جامعه ایفا کندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، بلوچ زاده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند در حاشیه‌ی نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم گفت: رسانه‌ها در نقش معلم می‌توانند در انجام کلیه‌ی برنامه‌های آموزشی، تعلیماتی به مقدار بسیار زیادی مفید و موثر واقع گردند.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان زرند افزود:آموزش آداب و رسوم اجتماعی و قوانین به شهروندان به ویژه نوجوانان و آشنا نمودن آنان با هنجار‌های اجتماعی و تبیین ناهنجاری‌های اجتماعی یکی از اقدامات رسانه‌های گروهی خواهد بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند کثرت مخاطبان و وسعت پراکندگی و انتشاری مطالب را از جمله دلایلی دانست که می‌تواند در این امر موثر واقع شود.

حجت الاسلام  بلوچ زاده خاطرنشان ساخت: با بررسی اجمالی در تاریخ به این نکته بیشتر پی میبریم که نقش رسانه‌ها تا چه اندازه باعث تاثیر گذاری بر روند حرکت‌های اجتماعی و شکل گیری نتایج آن گردیده است.

این مقام قضایی افزود: در اتفاقات صدر اسلام خصوصا در بحث حرکت‌های ائمه اطهار سلام الله علیهم ما شاهد این موضوع هستیم که دشمنان و منافقان با سوار شدن بر موج شایعات باعث شهادت بهترین انسان‌های روی زمین شدند و اوج این حرکت‌های رذیلانه را میتوان در ماجرای جنگ صفین و نیز واقعه‌ی عاشورای سال ۶۱ هجری ببینیم. اگر چه آنروز‌ها از رسانه‌های دیداری شنیداری و مکتوب و مجازی به شکل امروزی خبری نبود، اما تولید و پخش شایعات توسط عوامل خودفروخته و فتنه انگیز که (نقش رسانه) را ایفا میکرد باعث شد تا دنیای آنروز، شاهد شهادت بهترین انسان‌های روی زمین باشد.

دادستان عمومی و انقلاب خطاب به فعالان رسانه تاکید کرد: مراقب جریان نفوذ دشمن باشید و اجازه ندهید عنان رسانه به دست نااهلان بیفتد.

حجت الاسلام بلوچ زاده با اشاره به اینکه رسانه باید به مثابه‌ی معلم در جامعه فعالیت کند خاطرنشان کرد: وقتی می‌گوییم رسانه باید معلم باشد یعنی باید به ترویج اخلاق و سیرت اهل بیت علیه السلام بپردازید چرا که اهل بیت علیهم السلام همیشه در جهت هدایت مردم و روشنگری، بصیرت افزایی و عزتمندی و ترویج مکارم اخلاق در جامعه حرکت میکردند.

دادستان زرند یکی از راه‌های محبوبیت رسانه‌ها در بین مردم را صداقت در نوشتار‌ها، پرهیز از سیاه نمایی‌ها و شایعه پراکنی، دوری از تخریب چهر‌های خدوم جامعه، نقد منصفانه، و تولید محتوی عالمانه در جامعه برشمرد و تصریح کرد: در عصر ارتباطات که در کسری از ثانیه یک خبر مرز‌ها را در می‌نوردد و هر خبر دروغ و شایعه به ابزاری جهت فشار بیشتر دشمنان به انقلاب و مردم میشود باید مراقب باشید تا اسیر توطئه دشمنان انقلاب و نظام نشوید.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با اعلام اینکه بزودی نشستی با تمام فعالان رسانه خصوصا رسانه‌های مجازی شهرستان برگزار خواهد شد افزود: فضای مجازی نباید محلی برای ترویج فساد و بی بندوباری، دروغ پردازی و ترویج شایعات باشد بلکه باید منصفانه نقد کند و در کنار نقد حتما رائه طریق هم لحاظ شود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار