در گزارش زیر طرز تهیه آش گوجه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش گوجه نوعی پیش غذای محلی است. البته بسیاری آن را به عنوان غذای اصلی نیز مصرف می‌کنند. این آش در شهر‌های شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور طرفداران زیادی دارد.

آش گوجه ساده و خوشمزه + طرز تهیه



مواد لازم

گوجه فرنگی: ۱ عدد
رب: ۱ قاشق غذاخوری
کشک: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: نصف استکان
روغن مایع: به مقدار لازم
رشته آشی: ۱۰۰ گرم
نخود: ۱ استکان
لوبیای سفید: ۱ استکان
آبغوره: ۱ استکان
سبزی آش (اسفناج، تره و جعفری): ⅕ کیلو گرم
پیاز: ۱ عدد
نعنا: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
سماق: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا حبوبات را که از قبل خیس کرده ایم می‌پزیم.

سپس پیاز، گوشت، گوجه، رب و سبزیجات را کمی تفت می‌دهیم.

حدود ۲ لیتر آب روی مواد می‌ریزیم تا پخته شوند.

پس از پخت حبوبات آن‌ها را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم تا باز هم پخته شوند.

نیم ساعتمانده به پایان پخت آبغوره و رشته به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم.

در آخر پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و زعفران را برای تزیین روی آش استفاده می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.