به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، فرهنگ بابامحمودی استاد گروه بیماریهای عفونی
دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت:
ویروس کرونا برای بقا نیاز به میزبان زنده دارد و مواد غذایی میزبان مناسبی برای رشد و بقا این ویروس نیست.
او با بیان اینکه تجربه مقابله با ویروسهای دیگر نیز نشان میدهد افراد از طریق غذا به ویروس مبتلا نمیشوند، افزود: با توجه به اینکه ویروس سارس در حرارت ۶۰ درجه سانتی گراد پس از ۳۰ دقیقه از بین میرود به نظر میرسد گرم کردن غذا میتواند جلوی انتقال احتمالی ویروس کرونا از طریق مواد غذایی را نیز بگیرد.
رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: یکی از عواملی که میتواند ویروس کووید ۱۹ را از طریق غذا به افراد منتقل میکند آلوده بودن کسانی است که در تهیه یا توزیع مواد غذایی نقش دارند به همین دلیل رعیات بهداشت شخصی در این افراد باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
بابا محمودی بر شتشوی منظم دستها با آب و صابون هنگام آماده کردن غذا، پس از تهیه مواد غذایی خام، قبل و بعد از تمیز کردن وسایل آشپزخانه و هنگام دریافت پول توسط متصدیان رستورانها تاکید کرد و گفت: یکی از علائم ابتلای افراد به کرونا علایم گوارشی است و افراد با اختلال بویایی و چشایی، اسهال و مشکلات گوارشی نیز باید به پزشک مراجعه کنند.
انتهای پیام/س