به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد سیب زمینی ایتالیایی یک پیش غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی است. این غذای خوشمزه به راحتی قابل تهیه است. سیب زمینی ماده اصلی این غذا است که دارای نشاسته فراوانی است.
بهتر است در تهیه این غذا از سیب زمینیهای ریز استفاده کنید. اگر از سیب زمینی درشت استفاده کنید مجبورید برای مغز پخت شدن سیب زمینیها آنها را خرد کنید. البته اگر سیب زمینیها را خرد کنید و در آب بجوشانید آنها خیلی زودتر پخته میشوند، اما باعث می شود که سیب زمینیها له شوند و این اصلا برای ظاهر غذای شما خوب نیست. حتما باید بخاطر داشته باشید که ابتدا آب را در یک قابلمه بجوشانید و پس از جوشیدن آب سیب زمینیها را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانید. پس از پختن سیب زمینیها باید زمان بدهید تا آنها خنک شوند. پس از خنک شدن آنها باید سیب زمینیها را به قطعههای ۵ سانتی برش دهید. حتما باید دقت کنید که سیب زمینیها کاملا مغز پخت شده باشند. تمام مواد بکار رفته در این غذا برای سلامتی مفید است و اگر چربی خون دارید میتوانید سس مایونز اضافه نکنید. این غذا حتما باید بصورت سرد سرو شود؛ بنابراین حتما باید پس از آماده شدن سالاد آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید. این پیش غذا به دلیل داشتن سیب زمینی- جعفری و گوجه خشک شده ترکیب رنگ بسیار زیبایی دارد و سبب می شود اشتهای فرد باز شود. اگر میخواهید طعم سالاد شما تند باشد میتوانید مطابق با سلیقهی خود میزان فلفل آن را زیاد کنید. پس از افزودن جعفری و گوجه خشک خرد شده باید آنها را به خوبی با سیب زمینیها مخلوط کنید؛ و در نهایت سسی که آماده کرده اید را به سالاد اضافه نمایید.
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ نصف شده یا سیب زمینی ریز پوست کنده: ۴۵۰ گرم
ماست ساده: ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده: ۸ عدد
برگ جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
آب را داخل یک قابلمه بجوشانید.
سیب زمینیها را در آب در حال جوش به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
گوجه فرنگیهای خشک را به خلالهای نازک تبدیل کنید.
ماست، و مایونز را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید.
سیب زمینیها را از آب جوش در آورده و آنها را به قطعههای ۵ سانتیمتری پس از خنک شدن خرد کنید.
سس سالاد را روی سیب زمینیها ریخته تا سطح آنها را کاملاً بپوشاند.
سالاد را در یخچال به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
سالاد سیب زمینی را بصورت پیش غذا میتوانید میل کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/