در گزارش زیر طرز تهیه کته ترش را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز با یه غذای محلی ملس و خوشمزه اومدم مطمئنم که کسانی که غذا‌های ترش مزه دوست دارن عاشقش میشن این غذای خوشمزه اسمش کته ترش هستش.

طرز تهیه کته ترش

طرز تهیه:

۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم.

پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت خورد ۱ ق غ خ رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدیم.

حالا ۱/۳ لیوان نخود و ۱/۳ لیوان لوبیا چیتی رو که از قبل خیس خورده بودن و پخته شده بودن رو بهش اضافه کرده، ۲ عدد هویج نگینی خورد شده، ۱/۴ کلم خورد شده رو هم اضافه میکنیم و ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و ۱ عدد عصاره مرغ هم اضافه کرده و میذاریم خوب همه مواد بپزن.

حالا توی یه قابلمه ۴ ق غ خ سماق دانه درشت رو به همراه نصف لیوان آب میذاریم بجوشه تقریبا بعد از ۱ ساعت سماق رو از صافی رد میکنیم و آبشو به غذا اضافه میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه.

سپس ۲/۵ لیوان برنج دانه گرد اضافه کرده و میذاریم تا آبش که کاملا گرفته شد بهش ۳ ق غ خ بهش روغن اضافه کرده و میذاریم با شعله کم دم بکشه.

با سیب زمینی سرخ کرده هم سرو میشه عالیه جایی واسه سخن نمیمونه رسما، فقط باید امتحان کنید تا متوجه بشین.

منبع: سفره هفت رنگ

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
خادمیان
۱۱:۰۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
تاکنون هرچی دستور پخت غذا بوده را برای خانمم فرستاده ام اما تنها غذایی که میپزه کته گوجه فرنگی هس.