به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله و دسر انواع مختلفی دارند که به روشهای مختلف تهیه میشود. میتوانید تنها یک ژله ساده تهیه کرده و آن را استفاده کنید و یا ژله را با یک مواد دیگری ترکیب کنید تا هم ظاهر زیباتری داشته باشد و هم طعم خوشمزه تری را به وجود آورد. برای این کار شما میتوانید به همراه ژله از دسر پاناکوتا استفاده کنید این دسر تقریبا کرم رنگ است و طعم بسیار خوبی دارد و ترکیب آن با ژله طعم بسیار جذابی میدهد.
مواد لازم
خامه: ۲۰۰ گرم
شیر: نصف لیوان
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
️عسل: یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین: یک عدد
ژله انار: یک بسته
آب جوش: یک لیوان
️انار: یک عدد
مراحل پخت
آب را به ژله اضافه کرده و یک دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا حل شود.
مقداری از ژله حل شده را در لیوان یا ظرفی بریزید و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرد.
پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید.
خامه را روی بخار آب بگذارید، شکر یا عسل را هم اضافه کنید، اگر شیرین دوست دارید میزان شکر و عسل را بیشتر کنید.
چوب دارچین را هم به خامه اضافه کنید، کم کم بوی دارچین به شیر منتقل میشود.
قبل از این که مواد بجوشد ژلاتین آب شده را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
ژله آماده شده را از یخچال بیرون آورید و پاناکوتا را کم کم روی ژله بریزید و درآخر هم میتوانید روی آن را با دانههای انار تزیین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
آدم خوبه فکرکنه به یه حرفی اگه دید باعقل ومنطقش جوردرمیادبیان کنه
مراجع گوه خوردند که گفتند