به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران وبیدگل گفت: سهمیه ماهانه آرد برای ۱۸۷ نانوایی دولتی و آزادپز در این شهرستان ۸۷۱ تن که شامل ۶۴۰ تن آرد برای ۱۱۵ نانوایی دولتی و ۲۳۱ تن آرد برای ۷۲ نانوایی نیمه دولتی است.
اسماعیل بایبوردی با اشاره به اینکه سهمیه ماهانه آرد برای هر نفر در شهرستان آران و بیدگل ۶ کیلو و ۸۰۰ گرم است افزود: رعایت استانداردهای لازم در تولید آرد توسط کارخانههای تولیدی شهرستان آران و بیدگل الزامی است.
او با تاکید بر رعایت کامل بهداشت محیط نانوایی و بهداشت فردی نانوایان و کارگران شاغل در نانوایی گفت: از ویژگیهای رعایت بهداشت فردی نانوایان استفاده از لباسهای استاندارد بهداشتی و عدم مبادله پول نقد در مراحل پخت نان است.
بایبوردی آموزش واحدهای نانوایی و بروزرسانی دستگاههای تولید نان را از راه حل هایبالا بردن کیفیت نان دانست و افزود: آموزش نقش مهمی در تولید نان با کیفیت مطلوب دارد و در کنار آن دستگاههای تولید نان باید بهروز شود.
انتهای پیام/م