به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در شرایطی که جنگ مستمر علیه سوریه به پایان رسیده، و تنشها علیه این کشور به بالاترین سطح خود رسیده است، قانون قیصر (سزار) به مرحله اجرا درآمده است، آن هم در شرایطی که هنوز برخی از عربها و مسلمانان هستند که گردنشان را در اختیار آمریکا قرار میدهند تا آن را از تنشان جدا کند و روابطشان را با دشمن صهیونیستی که شمشیرش را در قلب آنان فرو کرده، عادی میکنند.
اینها همان تحریمهایی هست که موجب گرسنه کردن سوری ها، ایرانیها و ونزوئلاییها شده و آنها را در تنگنا قرار داده و جان یمنی ها، فلسطینیها و نیز لبنانیها را گرفته و با روسها و چینیها وارد جنگ شده و حتی به دادگاه بین المللی کیفری و سازمان جهانی بهداشت نیز رسیده است.
پر واضح است که اولین سری از تحریمهای آمریکا علیه ملت سوریه که به قانون سزار معروف شده است، همه قوانین بین المللی را نادیده گرفت و رفتارهای آمریکا را به سطح رفتار راهزنان و باندهای زورگیر تنزل داده است و بار دیگر تاکید میکند که کسی که دولتش را بر اساس فرهنگ کشتار بنا نهاده است، برای هیچ یک از ارزشهای انسانی و اخلاقی ارزشی قائل نیست. بلکه به عمد در نادیده گرفتن جامعه بین المللی و بخصوص در قاره اروپا تعمد میکند و مقابل چشمان همه دروغ میگوید و دورویی میکند و با ارتکاب اقدامات یک جانبه، جنایتی جدید را علیه بشریت مرتکب میشود. سوریه را به طور کامل در محاصره قرار میدهد تا همه کسانی را که با سوریه تعامل میکنند، اعم از شرکتها و دولتها را هدف قرار داده و زیر بار فشار تحریمها درآورد و همه کسانی را که برای تامین نیازهای اساسی مردم سوریه تلاش میکنند، با مشکل مواجه کند.
طبل این جنگ را واشنگتن به صدا درآورد و همه جهانیان بی تفاوت در برابر گرسنگی دادن به مردم سوریه بی تفاوت بودند، گویی که در حال تماشای یک فیلم طولانی آمریکایی هستند. در این شرایط، برخیها به دنبال بهره برداری از تحریمهای آمریکا علیه سوریه هستند تا بار دیگر به قدرتهای متجاوز اعتماد و تکیه کنند، اما همه سوریها تاکید میکنند که طرفهایی که در جنگ اقتصادی نظامی و امنیتی علیه سوریه موفق نشدند، در جنگ تروریسم اقتصادی هم موفق نخواهند بود.
در سایه همه این تحولات، باید اینجا تاکید کنیم که محکم و استوار بودن معادلاتی که دمشق آنها را مدیریت میکند، همه اقدامات و راه کارهای دشمنانش را به شکست میکشاند.
بنابراین، دولت آمریکا و رژیم اسرائیل که دو راه کار یکی تسلیم شدن در برابر دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و دیگری گرسنگی دادن به مردم سوریه، مقابل دولت این کشور گذاشتند، باید بدانند که این تحریمها هم نتیجهای نخواهد داشت و آنها به اهداف خود از این تحریمها نخواهند رسید. چرا که ترامپ و مسئولان قبل از وی، نتوانستند که رویای سیاستمداران رژیم اسرائیل را برای تجزیه سوریه و خارج کردن این کشور از محور مقاومت و رویارویی واقعی و مستقیم با این رژیم محقق کنند.
از این رو، همگان به شروع جنگ جدید علیه سوریه از طریق تصمیمات وزارت خزانه داری آمریکا متوسل شدند.
اما اولین واکنش از سوی هم پیمانان سوریه یعنی تهران و مسکو بود. این مساله باعث شد که برگه تحریمها از دست نتانیاهو خارج شود و راهی که دولت ترامپ ابداع کرده است، بسته شود و این مساله به حاکمان کاخ سفید تاکید کرد که به زودی، روزی سیاه را خواهد دید و تغییر اصول درگیری در منطقه به نفعشان نخواهد بود و کسانی که در اجرای این تحریمها به نفع رژیم اسرائیل مشارکت میکنند، باید بدانند که خورشید جنگ، غروب نخواهد کرد و تشدید تحریم ها، موجب حمایت از دشمن صهیونیستی نخواهد شد بلکه، موجب فرار و عقب نشینی نیروهای آمریکایی از منطقه خواهد شد.
آمریکا باید بداند که این تحریمها موجب تضعیف دولت سوریه نخواهد شد و هدف آشکار از اجرای این تحریم ها، مرزهای سوریه را درمی نوردد؛ زمان اجرای تصمیم الحاق کرانه باختری، با اعلام اجرای طرح سزار، تصادفی نیست، زیرا هدف از درگیر کردن کشورهای محور مقاومت به هم و غم اقتصادی است، این مسالهای جدید نیست، زیرا جنگی که علیه دمشق به راه افتاده است، صرفا با هدف تقویت قدرت اسرائیل در منطقه است، اما وقتی از لحاظ نظامی شکست خورد، تلاش است تا این کار از طریق اقتصاد صورت گیرد تا جبرانی برای پیروزی نظامی محور مقاومت باشد. آنچه که آمریکا آنرا نمیداند، این است که این تحریم ها، ممکن است منطقه را به بشکهای از باروت قابل انفجار تبدیل کند که هر لحظه امکان انفجار آن وجود داشته باشد.
به کسانی که علیه ملت سوریه ائتلاف کرده اند، هرگز فرصت داده نخواهد شد که وضعیت خود را سروسامان دهند، زیرا زبان حال مردم گویای این است که اگر این جنگ، به جنایتهای ضد بشری آمریکا و رژیم صهیونیستی پایان میدهد، ما از آن استقبال میکنیم.
دولت سوریه از سال ۱۹۷۹، مراحلی مکرر از تحریمهای اقتصادی را پشت سرگذاشته است. از آن زمان، آمریکا تلاش میکند تا دولت سوریه را تسلیم خود کند و محافظه کاران در همه دولتهای آمریکایی، از هیچ تلاشی برای تغییر اجباری با اتخاذ تصمیمات و اقدامات اقتصادی فروگذاری نکرده اند. دولت سوریه همواره در این گونه شرایط با تکیه بر خود، برای تبدیل شدن به دولتی مقتدر که قادر به مقابله با موجهای تحریم باشد، استفاده و تواناییهای سیاسی، نظامی و اقتصادی خود را نیز تقویت کرده و تواناییها خود را در خارج از مرزها نیز در مقابله با رژیم اسرائیل و نیز حمایت از مقاومت فلسطین و مقاومت لبنان تقویت کرده است با وجود حوادث تکان دهنده که منطقه با آن روبرو بوده است.
نمیتوان منکر شد که مقابله با قانون سزار، نیازمند صبر و بردبراری است، اما سوریه که از پایگاهی مستحکم برخوردار است وتاثیرات منفی بسیاری از جنگها را خنثی و از پیچ و خمهایی خطرناک در تاریخ منطقه عبور کرده است، همچنان قادر خواهد بود که با تروریسم اقتصادی مبارزه کند و در نهایت پیروز خواهد شد.
منبع: العالم
انتهای پیام/