به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، هادی جوهری معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت با سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی در بخش کشاورزی کردستان و جذب محصولات ۸۰۰ هکتار از زمینهای زراعی، باعث اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۸ هزار نفر از اهالی این استان شده است.
جوهری افزود: مجتمع کشت و صنعت خرمدشت به عنوان یکی از واحدهای مشارکتی بنیاد برکت ظرفیت تولید سالانه ۵ هزار تن رب گوجه فرنگی، ۲۵۰۰ تن پوره سیب و ۳ هزار تن پوره توت فرنگی را دارد که برای این منظور اقدام به خرید ۵۲ هزار تن محصول شامل ۴۰ هزار تن گوجه فرنگی، ۶ هزار و ۵۰۰ تن سیب و ۶ هزار تن توت فرنگی از کشاورزان استان کردستان میکند.
معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: جذب این میزان محصولات کشاورزی، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی بسیار بالایی را برای کشاورزان و مردم منطقه کردستان ایجاد کرده است.
جوهری اظهار داشت: فعالیتهای این مجتمع باعث فراهم آوردن اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۸ هزار نفر از کشاورزان، کارگران فصلی، کارگران حمل و نقل و رانندگان در زمینه کاشت، داشت، برداشت، توزیع و حمل و نقل محصولات کشاورزی شده است.
وی ادامه داد: مجتمع کشت و صنعت خرمدشت در زمینی به مساحت ۶ هکتار و در شهرک صنعتی دهگلان در فاصله ۳۰ کیلومتری شهر سنندج واقع است. این مجتمع تولیدی در سال ۹۸ جهت تولید گوجه فرنگی مورد نیاز خود با بیش از ۷۰۰ نفر ار کشاورزان منطقه قرارداد بسته و توانسته است محصولات کشاورزی بیش از یکهزار هکتار از مزارع این منطقه را جذب و فرآوری نماید. این مجتمع مشارکتی بنیاد برکت علاوه بر ارائه خدمات مشاورهای و فنی به کشاورزان طرف قرارداد، خرید گوجه فرنگی تولیدی آنها را تضمین میکند.
جوهری با اشاره به صادرات محصولات واحد مشارکتی بنیاد برکت یادآور شد: محصولات این واحد تولیدی به ۱۰ کشور از جمله امارات، آمریکا، کانادا، ترکیه، ترکمنستان و ... صادر میشود.
معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت با تاکید بر فعالیتهای این بنیاد در زمینه ایجاد اشتغال از طریق سرمایهگذاری، مشارکت و ارائه تسهیلات در حوزههای دامپروری، زنبورداری، پرورش جوجه یکروزه، فرش دستبافت و پوشاک افزود: طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در سال گذشته باعث ایجاد ۱۶ هزار تن گوشت قرمز، ۲۵۰۰ تن گوشت سفید، یکهزار و ۶۰ تن گوشت ماهی و میگو، ۴۲ هزار تن شیر، ۷ میلیون قطعه جوجه یکروزه، ۸۰۴ تن عسل، ۶۲ هزار مترمربع فرش دستبافت و یک میلیون و ۴۱۰ هزار دست پوشاک شده است.
وی با اشاره به رشد ۱۰۰ درصدی محصولات طرحهای اشتغالزایی برکت در سال جاری خاطرنشان کرد: پیشبینی میکنیم ظرفیت تولید گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر و عسل تا پایان سال جاری به ترتیب به ۳۰ هزار، ۱۵ هزار، ۵۵ هزار و ۲۵۰۰ تن برسد. همچنین در این مدت، ۹۵ هزار مترمربع فرش بافته و ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دست پوشاک دوخته خواهد شد.
به گفته جوهری، اجرای طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی، علاوه بر توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و ارتقای سطح زندگی و معیشت، مهاجرت معکوس و رونق تولید را در این مناطق به دنبال داشته است.
معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت تا به امروز با ۳۶۰ بنگاه و کارگاه تولیدی و صنعتی مشارکت اقتصادی داشته و در آنها سرمایهگذاری کرده است. این بنیاد همچنین بر اساس سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر عدم تصدیگری، پس از طی دوران مشارکت از ۲۵۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار نموده است.
جوهری در پایان تاکید کرد: بنیاد برکت در سال جاری نیز از بنگاههای کوچک و متوسط، کارگاههای کوچک و اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان پشتیبان طرحهای خانگی، در قالب تامین مالی، اعطای تسهیلات از طریق شبکه بانکی و ارائه خدمات کلینیکی کسب و کار حمایت میکند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/