به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، امیرحسین مدنی اظهار داشت: با امضای تفاهمنامه همکاری میان بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)و ۷ بانک کشور، ۶۵ هزار طرح اشتغالزایی با اولویت متقاضیان آسیبدیده از کرونا راهاندازی میشود.
وی اعتبار پیشبینی شده برای ایجاد این ۶۵ هزار طرح اشتغالزایی را ۸۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: راهاندازی این تعداد طرح منجر به ایجاد ۱۸۸ هزار فرصت شغلی در مناطق محروم کشور میشود.
مدنی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهمنامه، تسهیلات قرضالحسنه خوداشتغالی به طرحهای معرفی شده اجتماعمحور بنیاد برکت تعلق میگیرد. همچنین همکاریهای مشترکی میان بنیاد برکت و بانکهای عامل برای پرداخت تسهیلات در قالب طرحهای صنعتی و معدنی به شرکتهای معرفی شده از سوی بنیاد صورت میگیرد.
مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر اولویت داشتن متقاضیان آسیبدیده از کرونا برای اشتغالزایی گفت: این تفاهمنامه به منظور بهبود وضعیت معیشت خانوارهای آسیب دیده از کرونا، ساکن در مناطق سیلزده، محروم و کمتر توسعه یافته، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم با اولویت کسب و کارهای خرد و خانگی مبتنی بر مزیتهای نسبی مردم و مناطق به امضای طرفین رسیده است.
به گفته وی، فرآیند ایجاد ۱۸۸ هزار فرصت شغلی مذکور توسط تسهیلگران بنیاد برکت در سراسر کشور آغاز شده است.
مدنی در خصوص مفاد این تفاهمنامه هم توضیح داد: بنیاد برکت در این تفاهمنامه متعهد شده است که نسبت به سیاستگذاری، شناسایی و احصای ظرفیتها و زمینههای اشتغالزایی شهرستانها و اولویتبندی آنها بر اساس امکان تعریف فعالیتها و طرحهای اشتغالزا با قابلیت تولید و عرضه با هزینه کمتر، سرانه ایجاد اشتغال بیشتر، تولید بدون کارخانه و قیمت تمام شده پایینتر و بازاریابی و فروش تضمینی محصولات اقدام کند.
مدیرعامل بنیاد برکت از فعالیت این بنیاد در ۳۱ استان، ۵۵۰ شهرستان و ۸ هزار روستا خبر داد و عنوان کرد: بنیاد برکت در ۱۸ ماه گذشته با تمرکز بر ایجاد مشاغل خرد و خانگی، توانسته ۴۰ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را راهاندازی کند که ایجاد ۱۲۰ هزار شغل را در پی داشته است. این بنیاد همچنین برای سال ۹۹ نیز ایجاد ۱۸۰ هزار فرصت شغلی را در این حوزه در دستور کار دارد.
مدنی در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف فراهم آوردن فرصتهای کسبوکار، محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه امکانات و فرصتها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور راهاندازی کرده است.
انتهای پیام/