به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه پودر سوخاری در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مواد لازم :
نان به میزان لازم (حجیم یا تست)
طرز تهیه :
۱- برای تهیه پودر سوخاری خانگی شما میتوانید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی، باگت، نان همبرگر و… استفاده کنید، برای این کار بهتره از نانهای مانده و بیات شده استفاده کنید، در ابتدای کار خمیر داخل نانها را خارج کنید و اونها را درشت خرد کنید.
۲- بقیه قسمت نان را هم خرد کنید و بعد داخل سینی فر قرار بدید، شما میتوانید از مخلوط چند نوع نان استفاده کنید.
۳- فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید و بعد سینی نان را داخل اون قرار بدید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا نانها کاملا برشته و تست بشن.
۴- اصلا نباید رنگ نان تغییر کنه، همین که روی نان سفت بشه و خوب تست بشه کافیه.
۵- بعد از اینکه نانها آماده شدن اجازه بدین کمی خنک بشن و بعد اونها را داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا خرد بشن.
۶- میزان ریز و درشت بودن پودر را خودتون تهیه میکنید حتی میتوانید کاملا اونها را آرد کنید البته به نظر من بهتره که کمی درشت باشن تا غذای شما خوشمزهتر بشه!
نکات
● بهترین پودر سوخاری پودری هست که از کنارههای نان تست تهیه میشه! البته میتوانید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید، ولی قسمتهای کناری پودر خوشمزه تری به شما میدن.
● در صورت تمایل پودر سوخاری را با نانهای معمولی تهیه کنید البته نانهای حجیم مزه بهتری دارند.
● میتوانید پودر سوخاری را فقط از خمیر داخل باگت تهیه کنید، برای این کار هر بار نان باگت مصرف میکنید خمیر داخلش را نگه دارید و در زمان مناسب اونها را به پودر سوخاری تبدیل کنید.
● پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف دربسته و داخل یخچال قرار بدید.
● در صورت تمایل مقداری فلفل و زردچوبه و زعفران هم به پودر اضافه کنید تا خوشمزهتر بشه.
● طرز تهیه پودر سوخاری کارخانهای هم دقیقا به همین شکل هست با این تفاوت که اون پودر در دو مرحله حرارت میبینه، چون نانهای کارخانهای به شدت بیات هستند!
منبع: مهین فال
انتهای پیام/