به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کالزونه یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به لقمه شکم پر ایرانی دارد. از این جهت میتوان گفت که طعم این پیتزا با ذائقهی ایرانی تناسب دارد. در این مطلب میخواهیم شما را با نحوه طبخ این غذا آشنا کنیم.
این غذای خوشمزه مناسب برای وعده شام و نهار است؛ و البته جزو غذاهای پر کالری محسوب میشود. زمانی که طول میکشد تا مواد اولیه کالزونه را آماده کنید ۱ ساعت است. برای تهیهی این غذای خوشمزه ابتدا باید مواد داخل کالزونه را آماده کنید. ابتدا به مدت ۱ دقیقه پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت میدهیم. سپس سوسیس و ریحان خرد شده و زیتون و گوجه فرنگی را به آن اضافه نمایید. همانطور که گفته شد مواد داخل کالزونه به آسانی آماده میشود و از آنجایی که در طبخ آن از زیتون و روغن زیتون استفاده میشود علاوه بر خواص مفیدی که برای سلامتی دارد طعم ویژهای هم به سس خواهد داد.
پس از تهیه مواد داخل کالزونه باید خمیر آن را آماده کرد. پس از به عمل آوردن مخمر به همراه آب ولرم و شکر که ۱۰ دقیقه طول میکشد آرد و روغن و نمک را با هم مخلوط میکنیم و مخمر را به آن بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. حتما باید دقت کنید که با یک پارچه یا دستمال تمییز روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در محل گرمی قرار دهید. این زمان دادن به خمیر باعث میشود به اندازه کافی ور بیاید. پس از ور آمدن خمیر آنرا پهن کرده و قالب بزنید؛ و بقیه مراحل را مطابق با آنچه در بخش مراحل پخت گفته شده انجام دهید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
مخمر:۷ گرم
شکر: نصف قاشق چایخوری
آب ولرم: ۱۸۰ میلی لیتر
آرد سفید: ۳۰۰ گرم
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سوسیس یا کالباس: ۱۵۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
سیر خرد شده: ۱ حبه
ریحان خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده: ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر موزارلا: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
مراحل پخت
سیر و پیاز را به مدت ۱ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
گوجه فرنگی، ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را در ماهیتابه ریخته و تفت دهید.
مواد را پس از پخت از روی حرارت بردارید.
مخمر، آب ولرم و شکر را در یک ظرف بریزید.
ظرف را در مکان گرم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
آرد، روغن و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید
مخمر عمل آمده را به آنها اضافه کنید.
خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید.
ظرف خمیر را با دستمال بپوشانید و ظرف را در مکانی گرم به مدت ۱ ساعت قرار دهید.
سپس خمیر را به ۲ قسمت تقسیه کرده و پهن کنید.
دایرهای با خمیر به قطر ۲۵ سانتی متر با قالب ایجاد کنید.
درون آن را با نصف مواد کالزونه پر کنید.
نصف پنیرها را روی مواد بریزید.
دو طرف خمیر را به هم وصل کنید و اطراف آن را بفشارید.
کالزونهها را داخل سینی فر قرار دهید و با برس آغشته به شیر روی آنها را بکشید یا رومال کنید.
چند سوراخ به کمک چنگال یا برش توسط چاقو روی سطح آنها ایجاد کنید.
سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
بعد از حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پیتزا شما آماده است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/