بهار عزیزاللهی، دختر ۶ ساله زرندی به عنوان خردسال‌ترین صنعتگر کشور در رشته صنایع دستی فعالیت دارد.

خردسال‌ترین صنعتگر کشور در زرندمحمد اسلامی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زرند در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، با بیان اینکه باید اقتصاد مقاومتی را از پیش دبستانی آغاز کنیم، گفت: برای اولین بار یک کودک ۶ ساله‌ی زرندی با آموزش‌های مادرِ تحصیلکرده و هنرمندش، اقدام به خلق و رونمایی از صنایع دستی تولیدی خود کرد که بدین ترتیب، چشم‌های زیادی به سوی او خیره شد.

 

او این رخداد را یک اتفاق نادر در سطح استان و حتی کشور برشمرد و افزود: ماجرا از دبستان قرآنی طه و به همت مدیر مجتمع قرآنی ضحی آغاز شد.

اسلامی تصریح کرد: برای اولین بار در کشور نمایشگاه اختصاصی از آثار هنرمندان دبستانی دایر شده بود که کار‌های دانش آموزان دبستانی سبب شگفتی شد و بر این اساس، در میان کار‌های انتخابی، کار یک کودک خردسال هم انتخاب شد.

او بیان داشت: اگر تا امروز برداشت ما از شعار اقتصاد مقاومتی، مربوط به صنعتگران جوان و میانسال و حتی هنرمندان مسن‌تر بود، اما تازه متوجه شدیم باید اقتصاد مقاومتی را از دبستان و پیش دبستانی آغاز کنیم.

این فعال حوزه‌ی فضای مجازی و رسانه از مسئولان وزارت آموزش و پرورش خواست: یک دبستان صنایع دستی را به صورت پایلوت در زرند راه اندازی کنند.

خردسال‌ترین صنعتگر کشور در زرند

حشمت الله رضایی، مدیر پیش دبستانی قرآنی شهرستان زرند نیز گفت: برای اولین بار، اقدام به راه اندازی رشته صنایع دستی کردیم که ۷۰ دانش آموز و پیش دبستانی در این واحد آموزشی شرکت کردند.

او افزود: خوشبختانه بیش از ۱۴۰ اثر دانش آموزان این موسسه قرآنی در یک نمایشگاه به نمایش گذاشته شد که در این بین، آثار بهار عزیزاللهی دانش آموز این پیش دبستانی مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.

آقای عزیزاللهی، پدر این خردسال هنرمند نیز گفت: اگر اولیا، استعداد هنری کودکان و دانش آموزان را پیدا کنند و آن‌ها را در این مسیر هدایت کنند، قطعاً آن‌ها می‌توانند در کنار درس، کار تولید را نیز انجام دهند و به بازار کار هم وارد شوند.

او افزود: اهمیت دادن به هنر و فرستادن کودکان به سمت کار‌های هنری به ویژه هنر‌های تجسمی و موسیقی، هر دو نیمکره مغز را فعال می‌کند و به آن‌ها در دروس ریاضی، فیزیک و ... کمک فراوانی می‌کند.

عزیزاللهی تصریح کرد: در مجموع، با رفتن کودکان به سمت هنر، بدون شک، در آینده جامعه‌ای سالم‌تر خواهیم داشت.

خردسال‌ترین صنعتگر کشور در زرند

خانم صادقی، مادر این صنعتگر کوچک هم گفت: من خودم و همسرم، هر دو در کار‌های هنری فعال هستیم.

او با اعلام اینکه همسرم خوشنویس است و خودم در هنر‌های تذهیب، فیروزه کوبی، میناکاری، قلم زنی، پرداز و... سررشته دارم، افزود: دخترم بهار از همان کودکی که ما در خانه کار می‌کردیم، به هنر علاقه نشان می‌داد، پس ما نیز وسایلی را که می‌خواست برایش تهیه می‌کردیم.

صادقی تصریح کرد: موقع کار، اینطور نبود که ابزار خودمان را از جلوی دست و پایش جمع کنیم، بلکه آن‌ها را در اختیارش قرار می‌دادیم، حتی اگر آن‌ها را خراب می‌کرد.

او بیان داشت: بهار در نه ماهگی، مداد را به درستی در دستش می‌گرفت، در چهار سالگی همه رنگ‌ها را درست تشخیص می‌داد، اکنون نیز با میل و رغبت خودش کار می‌کند.

خردسال‌ترین صنعتگر کشور در زرند

صادقی گفت: البته کار‌هایی که انجام می‌دهد، قطعاً با توجه با سنش بدون نقص نیستند، اما من خودم جا‌هایی از کارش را تصحیح می‌کنم و سپس آن‌ها را به بازار ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ب

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار