به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، دادگر مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی گفت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش میزان مصرف آب نزدیک به سه دهه هفته اول تیر ماه به عنوان هفته صرفه جویی و مدیریت مصرف آب نام گذاری شده است.
او افزود: امسال برای توجه بهتر افکار عمومی به صرفه جویی و مدیریت مصرف برق به این نام گذاری اضافه شده است.
دادگر گفت: امسال با توجه به شیوع کرونا در حوزه مشترکین خانگی مصرف برق با افزایش ۱۰ درصدی رو به رو بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان با بیان اینکه خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است اظهار کرد: پراکندگی مشترکین برق بسیار زیاد است و این امر هزینه بالایی را برای تولید و توزیع برق به شرکت توزیع برق تحمیل میکند.
بیشتر بخوانید
او با اشاره به افزایش مصرف برق در روزهای گذشته توصیه کرد: مشترکین در ساعات پیک مصرف (۱۲ تا ۱۷) از وسایل پر مصرف مدیریت کنند و در ادارات نیز دمای آسایش وسایل برقی را روی ۲۴ درجه قرار دهند.
دادگر تصریح کرد: در صورتی که صنایع تعطیلات خود را به تابستان منتقل کنند از ۷ تا ۹ درصد تخفیف بهرهمند خواهند شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی ادامه داد: کشاورزان نیز در صورت عدم استفاده از وسایل برقی در حوزه کشاورزی در ساعات پیک مصرف، میتوانند ازمحاسبه رایگان و در صورت استفاده کمتر در این ساعات از تخفیفات شرکت برق بهرهمند شوند.
او افزود: قرائت از راه دور کنتورهای برق در سامانه هوشمند فهام، ایجاد میز خدمت الکترونیک از طریق سایت و سامانه ۱۵۲۱، راه اندازی سامانه آنلاین زمین لرزه در استان و... از اقدامات این سازمان بوده است.
امامی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: با وجود دههها خشکسالی و محدودیت جدی در بخش آب به خصوص آب شرب شهری تا به امروز تنش آبی در این حوزه به وجود نیامده است.
او افزود: در بخش مشترکین شهری ۱۹۳ هزار مشترک وجود دارد که این سازمان به دنبال افزایش کیفیت منابع آبی استان است.
امامی ادامه داد: طول عمر زیاد، فرسودگی، پراکندگی و گستردگی شبکههای آبرسانی و مصرف نادرست از منابع آبی باعث افزایش پرتی و هدر رفت آب به خصوص دربخش روستایی و کشاورزی شده که نسبت به متوسط کشوری بالاتر است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: مخازن جدید آب رسانی در بیرجند، مهرشهر و خوسف در تابستان پیش رو افتتاح خواهند شد.
او اظهار کرد: در مجموع ۶۴ روستا تا دهه فجر از شبکه آب پایدار بهرهمند خواهند شد.
امامی بیان کرد: دفع فاضلاب و پسآب مجتمع هزار واحدی قائن با توافق سازمان مسکن و شهرسازی به زودی به خارج از منطقه منتقل میشود.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: در صورت جذب ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از آب شرب بهرهمند خواهند شد.
او افزود: با اتمام پروژههای آبرسانی و لوله کشی در مهرشهر طی چندماه آینده عملیات آسفالت این منطقه آغاز خواهد شد.
امامی عنوان کرد: تلاش میشود شرایط سرمایه گذاری با تسهیلات کم بهره برای ورود به پروژههای آب و فاضلاب فراهم شود.
انتهای پیام / ط آ