حسین مقدم مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا رویکرد شرکتهای خودرو ساز در تولید و تحویل خودروهای یورو ۴ به اسم یورو ۵ با تغییرات جزئی در موتور خودرو گفت: باید به این نکته اشاره کرد مبنای خودرو یورو ۴ و یورو ۵ عملکرد موتور خودرو در سیکل حرکتی است و این استاندارد به شکل اروپایی بر اساس میزان تولید آلاینده هاست که بر اساس میزان آلودگی ناشی از احتراق موتور خودرو یورو ۴ و یورو ۵ تقسیم بندی و معرفی میشود.
مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران افزود: خودروساز میتواند با اعمال تغییراتی در موتور مانند سر سیلندر و یا کاتالیست خودرو را یورو ۵ معرفی کند، اما باید دید که پایستگی خودرو تا چه میزان است.
مقدم ادامه داد: به اعتقاد من این کار درست نیست که شرکتهای خودرو ساز به دور از استانداردهای واقعی میخواهند با ایجاد تغییرات جزئی در موتور، خودرویی را با عنوان یورو ۵ به بازار عرضه کنند، زیرا این شکل اقدامها پایداری چندانی ندارد.
او بیان کرد: اگر قرار باشد شرکتهای خودرو ساز به زور سر و ته یک نخ را بخواهند به هم برسانند به طور حتم هیچ نتیجهای برای آنها نخواهد داشت و این گونه اقدام آنها میتوانند یک پیکان را با قرار دادن ۵ کاتالیست با عنوان یورو ۵ به بازار عرضه کنند.
بیشتر بخوانید:
مراجعه روزانه بیش از ۵ هزار خودرو به مراکز معاینه فنی
پیشرفت عملیات مقاوم سازی پل تقاطع بزرگراه شهید سلیمانی با بزرگراه شهید حقانی
تخصیص بودجه ۳۰۰ میلیاردی برای احداث خیابان کامل