به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، اسماعيل صارمى، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: قرار است در آینده ای نزدیک پارک گردشگری آبزیان مجهز به رستوران دریایی در شرکت البرز کاسپین یا همان ماهیسرای کاسپین بهره برداری شود.
او افزود: شرکت البرز کاسپین، نخستین مرکز تولید ماهی قزل آلا در کشور است که از سال ۱۳۳۹ تاسیس شده و تاکنون با موفقیت در زمینه تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا فعالیت دارد و تبدیل شدن به یک شرکت پیشرو در بخش آبزی پروری در ایران از اهداف فعالیت این شرکت است.
صارمى افزود: این مجموعه با سرمایه گذاری مالی بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از سوی مالکان بخش خصوصی و بهکارگیری تکنولوژی و سسیستم های مکانیزه و کنترل از راه دور به پیشبرد اهداف مدیریتی خود کمک زیادی کرده و موفق به تولید ماهی با بهترین کیفیت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: این مجموعه با بهره گیری از امکانات خود موفق به تولید سالانه ۱۵ میلیون قطعه تخم چشم زده ماهی قزل آلا و صادرات آن به استان های دیگر شده است در حالی که تا سال های اخیر حتی تخم چشم زده از خارج وارد کشور می شد.
او افزود: همچنین با همت مسئولان و کارشناسان این مجموعه تولید ماهی از ۱۲۰ تن به ۳۰۰ تن در سال رسیده است.
انتهاى پيام/خ