به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی یک سوپ ساده و راحت است و نیاز به زمان زیادی ندارد.
مهمترین ماده این غذا همان طور که از اسمش معلوم است گوجه فرنگی است. سوپ گوجه فرنگی یکی از سوپهای ساده و سبک مربوط به کشور ایتالیا است که میتوان آن را به صورت گرم و یا سرد سرو کرد و در واقع یک پیش غذای خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان است.
پس از پخت این سوپ میتوانید آن را میکس کرده و یا اجازه دهید به همان صورت که پخته شده تکههای گوجه فرنگی و سبزی در آن دیده شود و هنگام خوردن شما آنها را احساس کنید. سس مورد علاقه در این سس نان تست و خامه ترش است که بنا به سلیقه افراد به آن اضافه میشود.
مواد لازم
کره: ۵۰ گرم
آب مرغ: ۳ لیوان
گوجه فرنگی رنده شده: ۲ لیوان
آرد: ۴ قاشق غذاخوری
خامه: ۴ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
مراحل پخت
ابتدا کره را روی شعله میگذاریم تا آب شود.
آرد را داخل کره ریخته و با هم تفت میدهیم تا کمی آرد سرخ شود.
سپس آب مرغ را آرام آرام به آرد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد در آب مرغ حل شود.
گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سوپ کمی بپزد و جا بیفتد.
در مراحل پایانی پخت جعفری را به آن اضافه میکنیم.
صبر میکنیم تا سوپ همراه جعفری چند جوش بخورد.
در نهایت سوپ را از روی حرارت برداشته و خامه را به آن میافزاییم و هم میزنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/