به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه ته چین عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
مرغ ۴ قطعه
گوجه فرنگی ۲ عدد
کاهو ۱ کیلو گرم
کره نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
مغز آجیل به میزان لازم (برای تزیین)
لیمو ۴ عدد (ریز و ترش)
برگ بو ۴ عدد
طرز تهیه:
۱- مرغ را از شب قبل یا حداقل ۲ ساعت قبل با مقداری کره، زعفران، آب لیمو ترش، برگ بو و یک استکان آب پیاز مزه دار میکنیم.
۲- ظرف نچسبی را چرب کرده، تکههای مرغ را در آن میچینیم و مابین آنها گوجهفرنگیها را خرد کرده و میچینیم.
۳- روی مرغها را با کاهو میپوشانیم.
۴- در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی آن قرار میدهیم همینطور لابهلای برنج قرار میدهیم تا مواد تمام شود.
۵- بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم تا دم بکشد.
۶- کمی کره را روی برنج میدهیم و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم.
نکات:
۱- بهتر است برنج را کمی پختهتر آبکش کنید که قالبی در بیاید.
۲- این غذا در پلو پز راحتتر طبخ میشود.
۳- اگر دوست دارید به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده استفاده کنید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/