سالاد مرغ از مواد مختلفی تهیه می‌شود که سینه مرغ یکی از مواد اصلی این سالاد است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد مرغ یکی از خوشمزه‌ترین سالاد‌هایی است که طرفداران خودش را دارد. با تهیه این سالاد در منزل می‌توانید از خوردن یک سالاد سالم و خوشمزه بهره‌مند شوید و از سالاد‌های ناسالمی که در بیرون از خانه تهیه می‌شوند بی نیاز شوید و علاوه بر این نیز به اقتصاد خانواده کمک کنید.

طرز تهیه سالاد مرغ با روشی متفاوت

سالاد مرغ از مواد مختلفی تهیه می‌شود که سینه مرغ یکی از مواد اصلی این سالاد است. قبل از خواندن طرز تهیه این سالاد بهتر است کمی در مورد ارزش غذایی سینه مرغ اطلاعات کسب کنیم.

سینه مرغ یکی از عناصری است که در رژیم غذایی مربی‌ها و افراد سالم دیده می‌شود. عنصر غذایی سرشار از پروتئین، فسفر، نیاسین و ویتامین ب ۶ است و یک منبع غنی از پروتئین به شمار می‌آید. همان طور که می‌دانید پروتئین موجود در مواد غذایی به حفظ متابولیسم و توده عضلانی کمک می‌کند.

سینه مرغ حاوی سدیم و چربی کمی می‌باشد و میزان کربوهیدرات آن صفر است. از آن جا که این عنصر غذایی منبع پروتئین است می‌تواند به عنوان یک ماده سالم در رژیم غذایی مفید باشد.

خوردن سینه مرغ با پوست میزان چربی و کالری بالایی دارد. ارزش غذایی سینه مرغ با افزودن طعم دهنده و نحوه آماده سازی آن متغیر است. میزان بالای پروتئین در تمرینات سنگین ورزشی مانند عضله سازی کمک می‌کند.

توجه داشته باشید که مرغ استخوان دار را باید در ۱۸۰ درجه فارنهایت بپزید و بقیه مرغ‌ها باید در دمای داخلی ۱۷۰ درجه فارنهایت پخته شود. قبل از پختن مرغ از سالم بودن و تمیز بودن مرغ خام اطمینان حاصل کنید. البته نیازی نیست حتما مرغ در فر پخته شود می‌توانید آن را سرخ کرده و یا گریل کنید و در سالاد مورد استفاده قرار دهید. یا می‌توانید آن را بخار پز کرده و خورد کنید و مورد استفاده قرار دهید.

مواد لازم

سرکه سیب: دو و نیم قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
شوید خرد شده تازه: یک و نیم قاشق سوپ خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری
فلفل: یک هشتم قاشق چای‌خوری
کاهو خرد شده: سه پیمانه
مرغ پخته و خرد شده: یک و یک چهارم پیمانه
گوجه فرنگی متوسط: یک عدد، خرد شده
خیار: نصف یک عدد پوست کنده و خرد شده
پیاز قرمز: یک چهارم پیمانه، (ژولین شده)
زیتون سیاه رسیده: یک چهارم پیمانه (اسلایس شده)
پنیر فتا: یک چهارم پیمانه (رنده شده)

مراحل پخت

سرکه، روغن، شوید، پودر سیر، نمک و فلفل را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید تا خوب یکدست شوند. (برای تهیه سس)

سپس کاهو، مرغ، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتا را درون ظرف حاوی سس اضافه کرده و خوب با مخلوط اول آغشته کنید.

طرز تهیه مرغ در قسمت نکات ذکر شده است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.