به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته ویدئویی از غلامرضا کویتیپور، از مداحان پیشکسوت در فضای مجازی منتشر شد که حواشی زیادی در پی داشت. در این ویدئو کویتیپور با حضور در استودیو، به مناسبت روز دختر، آهنگی را خواند و به دختران ایران تقدیم کرد اما نکته جالب اینجا بود که یک دختر نوجوان او را در این آهنگ همراهی میکرد؛ موضوعی که مبنای ایجاد حواشی در فضای مجازی بود و واکنش برخی از کاربران را هم به همراه داشت.
حرف اصلی کاربران این بود که کویتیپور با این همخوانی، خاطره خوب قطعه «ممد نبودی ببینی» را که پس از شهادت شهید محمد جهانآرا بازخوانی کرده بود از بین برد. برخی هم نوشتند خوب شد ممد نبود و ندید که کویتیپور با دختران همصدا میشود. تعدادی هم توقع نداشتند کویتیپور چنین کاری انجام دهد.
گفتنی است؛ میثم مطیعی مداح آئینی کشور نیز امروز نسبت به این اقدام کویتیپور و پخش شدن فیلمش در فضای مجازی انتقاد تندی را در حساب توئیتریاش منتشر کرد. شاید پست او در داغ شدن هشتگ «غلام کویتیپور» تأثیر زیادی داشت.
بیشتر بخوانید
البته مدتی پس از انتشار این ویدئو، یکی از خبرنگاران به مصاحبه مجازی با غلامرضا کویتیپور پرداخت و از او خواست تا درباره این کار توضیح دهد. کویتیپور در دفاع از خودش اعلام کرد که به دلیل زندگی در آپارتمان امکان گرم کردن و تمرین دادن به صدایش در خانه وجود ندارد و مجبور است برای این کار به استودیو برود.
او درباره همخوانیاش با دختر ۱۳ ساله بیان کرد که این دختر در استودیو حضور نداشته است بلکه بخشی از صدای ضبط شده او برای کویتیپور پخش شده و او نیز این شعر را ادامه داده است؛ در ابتدا نیز متوجه ضبط این فیلم در هنگام خواندنش نبوده و توسط یکی از افراد حاضر در استودیو این ویدئو ضبط شده است.
این مداح دوران دفاع مقدس درباره محتوای سیاسی ترانهای که اجرا کرده است توضیح داد: دغدغه من مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم است؛ ما انقلاب کردیم که خواستهها و نگاههای خودمان را بگوییم و حرفمان را بزنیم. من مانند مردم زندگی کردهام و الان ۴ دهه است که از صدایم نان نخوردهام. مشکلات اقتصادی باعث شده است که در حاشیه تهران و اطراف شهریار خانه اجاره کنم. سیاسی و اهل جناح خاصی نیستم بلکه دغدغه مردم و جامعه را دارم.
غلامرضا کویتیپور درباره تعداد زیاد مخالفانش گفت: مخالفت علیه من همیشه و همه جا بوده است، ولی من معتقدم این کنایهها را هم باید به فال نیک گرفت. حتی گاهی در جبهه زمانی که من با ۲۰ سال سن برای سرزمینم میخواندم با انگ مطربی اشک مرا در آوردند.
در ادامه تعدادی از توئیتهای کاربران در واکنش به ویدئوی منتشر شده از کویتیپور را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/
آقای کویتی پور حیف شما۰ نبود با این سن وسال ...؟
باید بگیم: ممد نیستی ببینی کویتی پورحالا با پریچهره همصدا گشته آه واویلا آه و واویلا روله... کو کویتی پور قبلی ...
تمام مشکلات عالم حل شد فقط الان مشکل همخوانی کویتی پور با یه بچه ۱۳ ساله است که همسن نوه اشه
و اما به نظر میرسه مشکلات اقتصادی ایشون را مجبور به این کار کرده.
قابل توجه مسئولین فرهنگی که هواسشون به این افراد و معیشتشون نیستن.
از نظر من مشکلی نیست
حالا که برای معیشت زندگیش خوند همه جبهه گرفتین که چرا این کارو کرده. خوب شما بیار مرغ کیلویی 20 براش بخر. رهن و اجاره خونه شو بده. ماشین براش بخر.
چن روز بجاش زندگی کنید بعد قضاوتش کنید.
بحث سر اعتقاداتمون هست.
بحث محرم و نامحرم.
شما احتمالا از انگلیس یا اسرائیل نیستی؟برات عجیبه؟
ایکاش آنچه را که برای خود میپسندیدم ، برای دیگران هم بپسندیم و آنچه را که برای خود نمیپسندیم ، برای دیگران هم نپسندیم . اگر دوست ندارید که دیگران شما را به ناحق قضاوت کنند ، از قضاوت ناحق دیگران اجتناب کنیم .
قاضی فقط و فقط خداست.......... وبس .
اینقدر دیگران رو قضاوت نکنیم وقتی خودمون هم گناهانی داریم. شاید خداوند ایشون رو خیلی بیشتر دوست داشته باشن. الله اعلم.
به خاطر تمام مداحی ها و شعرهای حماسی که خوندن از ایشون تشکر میکنم.
هرچند طبق اعلام خودش مداح نیست !!
حرف زدن آسان است ، اما قضاوت کردن گران.
گفتن ها همیشه هست ، اما آبرو بردن خطاست.
غیبت ، تهمت ، دروغ همه نهی شده .
اسلام این است . آبرو بردن هنر نیست .
بعلاوه اینکه ما فقط خطاشو دیدیم شاید توبه کرده باشه، آیا ما توبه اون رو دیدیم؟؟؟
قاضی خداست