به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه جوجه چینی را آموزش میدهیم.
فیلههای مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید.
یک و نیم قاشق چایخوری پودر مخمر رو داخل نصف لیوان شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید بذارید نیم ساعت بمونه.
بیشتر بخوانید
یک عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ماءالشعیر ساده تلخ مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده بزنید شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با آرد سفید مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید اونقدری آرد اضافه کنید تا مخلوط در حد ماست زده شده داشته باشید، فیلههای مرغ رو به مواد اضافه کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید.
نکته ۱: جوجههای سرخ شده رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
نکته ۲: این غذارو میتونید همراه با سس تارتار و بدون برنج سرو کنید.
نکته ۳: قارچ و پیاز حلقهای رو هم میتونید با همین خمیر و به همین روش سرخ کنید
نوش جان
منبع: banooye_khone
انتهای پیام/