به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص تغذیه صحیح در دوران شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: رعایت تغذیه صحیح و پیروی از یک برنامه غذایی درست، نه تنها از پیشگیری این ویروس جلوگیری میکند بلکه اگر فرد به کرونا نیز مبتلا شده باشد، روند بهبودی در بدن را تسریع خواهد کرد.
او ادامه داد: مصرف زیاد آب و مایعات در طول دوران ابتلا به کرونا همچنین مصرف غذاهای ساده، آبپز، بخار پز و تنوری بسیار مؤثر است. مصرف کافی سبزی و میوه به تعداد حداقل دو الی سه میوه در طول روز همچنین آبمیوه طبیعی اعم از سبزیجات خام که به طور کامل و دقیق شسته و ضدعفونی شده با غذا به بهبودی بدن در برابر این ویروس کمک خواهد کرد.
عبدالهی با اشاره به اینکه منابع پروتئینی هم برای بیماران کرونایی باید در نظر گرفته شود، افزود: این منابع شامل انواع حبوبات و تخم مرغ کامل پخته شده است؛ در دوران بیماری هم پرهیز غذایی خاصی وجود ندارد مگر محدودیت در خوردن غذاهای چرب، سرخ شده و پرحجم البته باید از مصرف فست فودها نیز باید اجتناب شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/