به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه کرم زعفرانی را آموزش میدهیم.
موادلازم
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه صد گرم
آب ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
زعفران کمی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرزتهیه
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حل میکنیم.
شیر و شکر را روی حرارت با شعله کم میزاریم تا هم شکر حل بشه و شیر بجوشه وقتی شیر جوشید زعفران و وانیل و گلاب را اضافه میکنیم تا رنگ زعفران بگیرد.
بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم تا یکدست شود وقتی کمی خنک شد خامه رو اضافه و هم میزنیم تا مواد یکدست بشن (اگه خیلی داغ باشه ممکنه خامه داخلش ببره پس خامه رو هم از قبل بیرون بزارین تا مشکلی پیش نیاد) سپس داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره.
برای دو رنگ شدنش مواد رو نصف کردم بعد به نصفیش زعفرون زدم گذاشتم یخچال تا کمی خودشو بگیره.
سپس بقیه مواد رو تو دمای محیط گذاشتم هر از گاهی هم میزدم که سفت نشه وقتی زعفرونی یکمی خودشو گرفت مواد سفید رو ریختم روش و یخچال گذاشتم.
منبع: rangiiin cake
انتهای پیام/