به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر ماگنولیا از دسرهای مجلسی خوشمزه است که میتونید به صورت تک نفره تهیه و سرو کنید. این دسر را با طعمهای مختلف میتوانید درست کنید مثلا لیمویی، پرتقالی، موزی.
مواد لازم:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه
نصف ق چ وانیل
۱ ق چ رندهی پوست لیمو
۲ ق غ نشاسته
۱ ق غ آرد
مواد لازم برای سس لیمو:
۱/۳ لیوان آب لیمو
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق چ رندهی پوست لیمو
نصف لیوان شکر
۱ ق م وانیل
۱ ق غ خامه
۳۰ گرم کره
برای اینکه رنگ زرد بیشتر بشه یک پنس زردچوبه بریزید.
سس لیمو را از یک شب قبل و یا حداقل از سه ساعت قبل درست کنید.
برای سس تخم مرغها و شکر را با همزن خوب هم بزنید سپس به جز خامه و کره بقیهی مواد را اضافه کنید و روی شعله با حرارت کم بگذارید و تا زمانی که به نقطه جوش برسد و غلیظ شود مدام هم بزنید سپس از روی شعله برداشته و کره و خامه را اضافه کنید.
خوب هم بزنید و در یک کاسه بریزید.
برای اینکه روی سس نبنده، سلفون رو به طوری که با آن تماس داشته باشه روی اون ببندید و برای حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید.
برای محلبی، آرد، نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ و شیر را در حالی که مدام هم میزنید بجوشانید.
وقتی جوش آمد وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید سپس با میکسر مخلوط کنید کمی که سرد شد خامه را هم اضافه کنید باز هم بزنید. سپس محلبی را در ظرف سرو ریخته و روی آن سس لیمو را بریزید و به هر نحوی که دوست دارید تزئین کنید.
نوش جان
منبع: turktarifi_banoo
انتهای پیام/