به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه کیک خرما و سس کارامل را آموزش میدهیم.
مواد لازم
خرما هسته جدا شده ۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱ پیمانه
هل پودر شده ۱/۴ ق غ
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ ق چ
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
پکینگ پودر ۱ ق غ
دارچین ۱ ق غ
نمک ۱/۲ ق چ
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای سس کاراملی
شکر ساده یا قهو های ۳/۴ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن تا گرم شود.
ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط کرده سپس مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و با کمک پشت چنگال خرما را نرم میکنیم (اگر بتوانید بعد با الک صاف کنید تا پوست خرما کاملا گرفته شود بهتر است).
تخم مرغها را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم.
مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده (۳ بار) با دارچین و نمک را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه میکنیم تا مواد به خورد هم برود.
مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه در فر میپزیم و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی رو روی کیک میریزیم و تزیٔین میکنیم.
طرز تهیه سس کاراملی
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد برمیداریم بعدا از خنک شدن روی کیک میریزیم.
منبع: rangiiin cake
انتهای پیام/