به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله بستنی نوع دیگری از ژله است که طرز تهیه آن بسیار راحت میباشد و ترفند خاصی هم ندارد. اما آنچه که آن را متفاوت میکند طعم و بافت آن است که باعث میشود علاقهمندان زیادی داشته باشد. ژله بستنی در واقع به این صورت است که شما به جای آن قسمت از طرز تهیه ژله که نیاز است آب سرد اضافه کنید بستنی میریزید.
مواد لازم
ژله: ۲ بسته
بستنی وانیلی: ۱٫۵ عدد (حدود یک و نیم لیوان)
آب جوش: برای هر رنگ یک لیوان
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا نرم شود (فقط بستنی باید کمی نرم شود و نباید بیش از حد شل شود).
یک بسته پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی حرارت بخار آب مواد را هم میزنیم تا ژله شفاف شود.
وقتی پودر ژله را در آب جوش حل کردیم نصف بستنی وانیلی را به آن اضافه و مخلوط میکنیم تا مواد صاف شوند.
سپس در قالب مورد نظرمان میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد. برای بستن ژله حدودا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.
بعد از اینکه لایه اول ژله خودش را گرفت، بسته دوم ژله را مانند روشی که در بالا توضیح دادیم در آب جوش حل میکنیم و پس از مخلوط کردن با بستنی وانیلی روی لایه اول میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا دسر ما آماده شود.
در مرحله پایانی حداقل ژله را به مدت ۲ ساعت باید در یخچال قرار دهیم تا ژله آماده سرو شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/